Tanssi- ja akrobatia studio

Avoimet työpaikat

Tanssinohjaaja Twerk/Reggaeton/Street yms.

 

Etsitään tanssinohjaajaa jolta löytyisi mieluusti pätevyyttä ohjata Twerk, Reggaeton, Street ja/tai show -tunteja.

Mitä monipuolisempi kokemus eri lajeista sitä parempi mutta erityisesti kolme edellä mainittua toiveissa tai jokin näistä pitäisi olla vahva.

Mikäli sinulla on jo ohjaus tai esiintymiskokemusta niin kerro avoimessa hakemuksessasi kaikki. Tarvitsemme kevätkaudella ja kesällä satunnaisiin sijaisuuksiin, workshoppeihin sekä erilaisten tilausryhmien ohjauksiin pätevän ohjaajan sekä syyskaudella olemme uusissa tiloissa aloittamassa Kangasala – Tampere rajalla yhden tai kaksi viikkotuntia mihin tarvitaan ohjaaja. Meillä tärkeää on että olet reipas, luotettava, oma-aloitteinen, idearikas ja valmis kehittämään tunteja yhteistyössä kanssamme. Sopivasti huumorintajua ja rempseyttä on hyvä omata myös meidän porukassa. Olemme avoin ja lämminhenkinen studio joten toivomme että omaat samat arvot meidän kanssamme oppilaita sekä kollegoita kohtaan. Ideoimme ja kehitämme toimintaa sekä tunteja oppilaiden toiveiden ja ohjaajien ideoiden perusteella.

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, tanssialan sekä sitä tukevasta harrastus ja työkokemuksestasi.

Kerro miksi olisit hyvä jäsen meidän ohjaajatiimiin.

Oletko valmis tekemään myös muita töitä mikäli sellaisia on tarjolla. Mikä on palkkatoiveesi ja laskutatko ohjaustyöstäsi.

 

Avoimet hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää  8.3 mennessä osoitteeseen studio@piagrina.fi

 

Lisätietoja tehtävästä ja kysymyksiin vastaa tiimijohtaja Piia Henttinen osoitteessa piagrina@gmail.com tai numerosta 0407577307

Päätoimipisteemme sijaitsee Kangasalla ja sivutoimipiste Orivedellä

 

 

 

****************************************************

Kesätöitä? Töitä koulun oheen?

****************************************************

 

 

Assareita messuille ja tapahtumiin

Keräämme Team Piagrinan assari- tiimiin lisää henkilöitä vuoden 2019 tapahtumiin.

Toivomme että sinulla on kokemusta harrastajana tankotanssista, akrobatiasta, tanssista, sirkuksesta, parkourista tai jostain muusta lajista. Kokemus asiakaspalvelusta eduksi. Olet avoin ja pystyt puhumaan luontevasti ihmisille messuilla sekä tapahtumissa. Jakamaan flyereita, roudaamaan tavaroita ja valmistelemaan tapahtumia tiimin mukana. Osaat käyttää sujuvasti sosiaalista mediaa ja ottaa kännykällä kuvia.  Homma on hauskaa ja rentoa mutta sinun pitää olla valmis tutustumaan myös meidän toimintaan. Järjestämmekin erillisen koulutuksen tiimiläisille aika ajoin ja treenituokiota. Tiimissä olo ei sido sinua mihinkään mutta saat viestillä tiedon kun olisi tarvetta tilaisuuksiin. Nämä ajoittuvat useimmiten viikonlopuille. Kurssien ja leirien kohdalla assarille voi olla tarvetta viikolla päiväsaikaan. Jokaisen ilmoituksen kohdalla kerrotaan aina erikseen palkkio ja työtehtävät.

Ikävaatimus vähintään 15 vuotta. Täysi-ikäisyys ja ajokortti hyvällä ajotaidolla plussaa!

Avoimet assari- hakemukset ja ansioluettelo tulee lähettää osoitteeseen studio@piagrina.fi

Lisätietoja tehtävästä ja kysymyksiin vastaa tiimijohtaja Piia Henttinen osoitteessa piagrina@gmail.com tai numerosta 0407577307
Päätoimipisteemme sijaitsee Kangasalla ja sivutoimipiste Orivedellä