PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Apurahat ja Sponsorit

Apurahat ja Sponsorit

 

 

 

-Ovat elintärkeä tuki jotka mahdollistavat monta asiaa taiteilijan elämässä.

15218751_10209911652441366_1757445843_n

Ilman näitä en pystyisi toteuttamaan esimerkiksi ulkomaan treenimatkojani ikinä. Isoille ja menestyville yrityksille 500 € panos ja tuki on pieni summa vuosittaisessa budjetissa mutta minulle se on  todella suuri ja tärkeä raha kun puhutaan valmennuksien mahdollistamisesta. Varsinkin kun puhutaan lajista jossa ei ole mahdollisuutta saada valmennusta Suomessa. Onneksi olen valinnut niinkin helpon lajin itselleni kuin whip cracking tankotanssin ohelle. Harvinaista kotimaassa ja välineetkin ovat hintavaa käsityötä.

Sanoiki joku sanan haaste?  Niitä vedän puoleeni magneetin lailla ja taidan myös aikalailla nauttia siitä.

Syksyn opintomatka whip crackingin ja tankotanssin saralta ei olisi missään tapauksessa mahdollinen ilman apurahoja ja sponsoreita. Hintaa matkalleni tulee siis vähintään se 4725 €. Tähän summaan todennäköisesti tulee kertymään vielä pieniä kuluja sieltä täältä mukaan. Varsinkin kun halusin ehdottomasti mennä käymään myös Paul Nolanin luokse joka o erittäin kuuluisa myöskin ruoska temppuilijana että Ruoskien tekijänä. Hän pitää niistäkin kursseja ja haluisin niin opetelle ruoskan punontaa mutta se vaatisi paljon enemmän aikaa ja rahaa jäädä hänen oppiinsa hieman pidemmäksi aikaa joten teen vain yhden päivän vierailun.

Minulle on jo myönnetty yksi apuraha Kangasalan matkailurenkaan toimesta josta olen erittäin kiitollinen että omassa kotikunnassani uskotaan minuun ja tekemiseeni sekä siihen että pystyn saamaan maailmalta oppeja ja ideoita miten pystymme kehittämään Kangasalan matkailua ja palveluita nimenomaan tanssin ja taiteen kautta.

Hakemuksien tekemiseen onkin kulunut useita tunteja jotka välillä mieluummin olisin viettänyt harjoitellen treenisalilla mutta sen eteen että pääsen kunnon opetukseen ja hakemaan ideoita kehitykseen tarvitaan myös paljon paperisulkeisia ja uhrauksia. Olenkin päättänyt että tuon opintomatkan aikana keskityn nimenomaan oppimiseen ja ideointiin.

Tukea rahoitukseen tarvitaan kuitenkin edelleen kipeästi koska useampi tuhat pitäisi vielä saada kasaan. Moni tietää että olen kasvanut aina sillä periaatteella että teen itse paljon töitä rahani eteen mutta en myöskään tee asioita rahasta vaan rakkaudesta lajiin, ihmisiin, eläimiin, asioihin ja auttamiseen. Tämänpä takia kuukausi tienestit ovat tällä hetkellä kolminumeroisia ja niistä ei vielä kauheasti matkakassaa säästellä. Mieluummin olen kuitenkin onnellinen siitä että olen uskaltanut astua tavoittelemaan unelmiani ja työskentelemään ihmisten kanssa uskoen että tästä vielä kehittyy hyvä juttu ja voin tuoda omalla osaamisellani iloa ihmisille ja heidän hyvinvointiin. Myöskin itselle avun pyytäminen varsinkin rahallisen on erittäin suuri kynnys mutta pitää ajatella että se on monelle urheilijallekin elinehto että voi käyttää aikaansa enemmän treenaamiseen. Itse olen aina tottunut olemaan se joka tarjoaa apuaan muille joten roolin vaihtaminen on erittäin haastavaa mutta se kasvattaa ja pitää jalat maassa jos pää yrittää heilua pilvissä.

Matkabudjettini voit tutkailla tästä kuluarvio-paivitetty

Kaikki pienet juoksevat kulut on jätetty tästä pois jotka hoidan automaattisesti itse.

Summasta riippuen olen lupautunut pitämään Sponsoreille kursseja, esittelemään oppejani ja kertomaan reissusta sponsorin haluamassa tilaisuudessa. Mahdollisuus on saada myös esim. tankotanssi tai whip cracking kurssi itselle/yritykselle tai esitys omaan tilaisuuteen. Nyt on hyvä tilaisuus saada minut esiintymään kesän tapahtumiin tai vaikka pikkujouluihin. Edelleen taito tanssia ilman tankoa ja ruoskia on tallella joten esitanssikeikat tilaisuuksiin ja tapahtumiin ovat myös mahdollisia.

15673087_10210197805555015_370136577_n

Kangasalan markkinat. Ralli – asut: Skills, Tintti Mikkonen

Edustus vaatteet

Reissussa ja täällä kotimaassa ollessa edustan Suomea ja tottakai meidän yrityksiämme ja matkailua. Tarkoituksena onkin siis hankkia vaatteet joihin painatetaan studion logo sekä muutaman sponsorin logo, nimi tai mitä yritys/ yhdistys haluaakaan. Vaatteet joihin nämä painatetaan ovat myös hakusessa joten kaikki ideat ja vinkit otetaan avosylin vastaan. Jos sun yritykses haluaa olla mukana tukemassa ja saada tuotteitansa näkyviin Hollywoodin seuduille ja Las Vegasiin niin ilmianna omasi n tai kaveris firma jos koet että teillä ois hyvät vaatteet millä edustaa. Nyt siis kyse on topeista, paidoista, takeista, legginsseistä, shortseista yms. mikä nyt sopiikaan maailman isoimpaan tankotanssi tapahtumaan, ruoska tunneille ja matkustamiseen. Kaikkea saa ja pitää ehdottaa! Mainittakoon että rakastan suklaata ja moni Amerikassakin että sellainen sponssaus ei olisi yhtään pahitteeksi. Minun nimittäin pitää ottaa mukaan myös paljon erilaisia tuliaisia paikkoihin joihin menen joka on aina kaunis kiitollisuuden ele mitä tuolla päin harrastetaan kun mennään jonnekin majoittumaan ja vierailemaan yrityksiin/ihmisten luo. Viime vuonna Arete tankotanssi studion omistaja sai samalla taktiikalla kuin minä oppilaansa kiipeämään tankoja ylös ja alas hyvinkin nopeasti kun aina oli tarjolla suklaata suorituksen jälkeen mitä oli tuotu Suomesta! 😉

”OTA YHTEYTTÄ MIKÄLI HALUAT TUOTTEESI NÄKYMÄÄN MUKANANI POLE EXPOSSA TAI HOLLYWOOSDISSA TAI LAHJOITTAA NIITÄ TULIAISIKSI ISOILLE TEKIJOILLE! 

Fawnia Mondey: Pole Expon ja maailman ensimmäisen opetusta tarjoavan tankotanssi studion perustaja, Anthony De Longis: stuntti ja ruoska spesialisti, LA” 

Itselläni arvostus ja kiitollisuus sponsoreita/apurahan myöntyjiä kohtaan on suuri koska minulla ei muuten ikimaailmassa olisi ollut muuten mahdollisuutta lähteä IFYE – vaihtoon tai nyt toteuttamaan tätä matkaa. IFYE -vaihdosta lisätietoa löytyy täältä.  Joku miettii että nyt se lähtee huviretkelle Vegasin casinoille mutta ne jotka minut tuntevat tietävät että rakastan tanssimista ja käyn ravintoloissakin ainoastaan veden voimalla tanssimassa ja kuuntelemassa keikkoja että  tälläkin reissulla reenataan armottomasti ja mietitään mitä kaikkea voidaan Kangasalla hyödyntää matkailun ja harrastustoiminnan kehittämiseen.

Epäilijöille tiedoksi että lomani vietän nimittäin mieluummin Virginian maatiloilla ystävieni seurassa jonne suuntaan vasta tämän matkan jälkeen rentoutumaan viikoksi ja vierailemaan entuudestaan tutulle Arete -tankotanssistudiolla sekä jollekin North Carolinan studioista.

Las Vegasissa saan onneksi tukea jo muutaman yön verran ilmaisen majoituksen merkeissä koska pääsen majoittumaan ystävällisen vanhemman IFYE pariskunnan luokse. IFYE:t ovat siis 4H-yhdistyksen kautta ulkomaan vaihdossa olleita ihmisiä jossa itse olin vuonna 2014. IFYE:iden yhteishenki on aivan mieletöntä ja aina olet tervetullut heidän luokseen. Samanlainen olen itsekin että kaikkia autetaan parhaan kykynsä ja resurssiensa mukaan. Rahallisesti ei ole itsellä mahdollisuutta auttaa mutta teoilla ja sanoilla sitäkin enemmän eikä sitä apua pysty edes rahassa mittaamaan. Se on monesti paljon arvokkaampaa kuin miljoonat. Tästä syystä toimin esimerkiksi Pelastakaa Lapset RY:n Sporttikummina. https://www.pelastakaalapset.fi/tyomme-kotimaassa/tukihenkilot/sporttikummit/

Kiitos että olette mukana matkassa ja tukemassa!

Erityiskiitos läheisille ystäville, perheelle ja maailman parhaalle koiralleni jotka elää mukana kaikki hetket täydellä sydämellä

-Piia-