Tanssi- ja akrobatia studio

Korona Info studio ja harrastekerhot Päivitys 11.4.2021

11.4.

Aloitamme ensi viikolla jo osan tunneista ja jatkamme sitä seuraavalla viikolla kaikkien kanssa mikäli rajoitukset sen sallivat.

Ensi viikolla toteutuvat Tiistain, Torstain ja Sunnuntain tunnit. Mikäli et vielä halua osallistua tunneille voit peruuttaa varauksesi järjestelmästä omien varauksien kohdalta. Myös muiden päivien tuntilaiset voivat varata paikkoja näille tunneille.

Mikäli sää sallii varaudu että alkulämmittely tapahtuu ulkona. 🙂

 

Harrastekerhot kokoontuvat 12.4. alkaen ulkona. Myös kokkikerho eli muista sään mukainen pukeutuminen.

 

Tänään keskiviikkona 17.3 ja torstaina 18.3. lasten tunnit ovat vielä normaalisti. Siitä eteenpäin perumme suurimman osan tunneista 5.4. asti. Kisatreenaajat ja yksityisvuorolaiset voivat jatkaa toimintaa normaalisti joka tapauksessa. Tuntikortit siirtyvät automaattisesti käytettäväksi eteenpäin ja voit halutessasi vaihtaa käyntikerran omaan yksityiseen vuoroon salissa itselle tai perheen/ muutenkin jo lähikontaktissa olevien kanssa. Ole yhteydessä näistä koska emme ota ihan peräkkäisiä varauksia illoille.  Salissa max. 6 hlö.

Osan tunneista voi käydä etänä kotoa käsin. Etätunneille ilmoittaudutaan erikseen ja etätunnit on toistaiseksi olleet Facebook ryhmässä PD piagrina Live. Myös mahdollisuus muuta kautta kuten zoom tai teams jos Facebook tuottaa ongelmia osallistua.

Yleinen inforyhmä Facebookissa nimellä PD Piagrina treenaajat – ryhmä sisäiseen viestintään sekä whatsapp- ryhmä johon voit pyytää liittymistä. Tiedustelut ja muut kysymykset studio@piagrina.fi ja 0407577307.

 

Kaupungin harrastekerhot:

Peruttu 17.3.-5.4. Osa kursseistamme kokoontuu ulkona 29.3-5.4 aikavälillä. Tunteja ei ole pääsiäisloman aikana.

 

Ystävällisin terveisiin

Piia