Tanssi- ja akrobatia studio

Korona tiedote Kangasalan koululaisille ja kilpailijoille

#koskakorona #koronavirus #koronakangasala

 

EDIT:  Olemme toistaiseksi suljettu koronan takia kunnes aika on jälleen suotuisa harrastaa. Välineitä voi vuokrata kotiin ja Online-treenit tilata: www.piagrina.fi/kauppa. Mikäli haluat muuttaa käyttämättä jääneet tuntisi yksityistunneiksi kun treenaaminen yhdessä on jälleen mahdollista niin tästä voit sopia Piian kanssa.

 

🔥 TIEDOTE! 🔥 Kisoista!

Korona leviää tulipalon lailla tai ainakin karanteenit sen vuoksi Kangasalla. Kuten on tiedotettu niin enää ei voida estää taudin etenemistä epidemiaksi ja moni siihen tulee sairastumaan mutta yritetään vähän hidastaa tahtia. Olen tämän vuoksi viettänyt unettomia öitä ja tehnyt vastuullisen sekä ison päätöksen perua kaikki meidän kisat ensi viikonlopulta. Kisat päästään toivottavasti pitämään vielä tänä vuonna muuna ajankohtana. Senhän sanelee nyt taudin kulku milloin se tapahtuu. Tilanne on ikävä mutta emme halua ottaa vastuulle muualta tulevien kilpailijoiden ja tuomareiden altistumista jos täällä joku onkin jo välillisesti altistunut ja sairastutamme jonkun joka kuuluu riskiryhmiin. Olemme myös varotoimina peruneet viikkotunteja sunnuntain ja alkuviikon osalta varsinkin lasten osalta kun karanteenit liippaavat jo niin läheltä oppilaskuntaamme. Jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä kangasalla ja tiedotamme tarvittaessa lisää. Toivomme myös vastuullisuutta oppilailta että ilmoitatte jos olette jääneet karanteeniin vaikka kohta on mahdotonta enää tartuntaketjujakaan selvittää.

Palkinnoissa on vuosi 2020 joten taistellaan niin että kisat on vielä tänä vuonna. 💪💯❤️ Elämä on aina täynnä haasteita ja nyt ollaan taas kohdattu yksi sellainen. Aika ajoin taistellaan maailmassa jotain vastaan ja nyt se on korona virus. Valitettavinta on ettei taudista tiedetä miten se vaikuttaa ihmiseen pidemmällä tähtäimellä vaikka siitä parantuu. Se selviää vasta vuosien päästä. Toivotaan että siitä ei jäisi mitään pysyviä juttuja.
💵Kilpailumaksujen suhteen voit siirtää oman maksun myöhemmin käytävään kisaan automaattisesti tai ilmoittaa tilinumeron johon palautamme maksun. Voitte jättää maksun sisään odottamaan seuraavaa kilpailupäivää ja jos ilmenee ettette silloin pysty osallistumaan niin palautamme maksun teille.
Superia ois koska kisailijat on tehneet töitä esitysten eteen että uutta kisaa odotellessa voitte ilahduttaa meitä treenivideoilla ja muista mahdollisista esityksistä olevilla videoilla joita voidaan jakaa teistä sosiaalisessa mediassa. Se ilahduttaisi niitäkin jotka joutuvat karanteeniin ja kun osa vähentää muutenkin liikkumista.
Tuolikisailijat #cdcashowcase #cdcashowcasekangasala ja tankoilijat #pdpiagrinashowcase jotta löydämme videosi.😊 Voit myös linkata studion Facebook sivut Poledance piagrina @pdpiagrina tai instatilin @studiopiagrina jotta saamme ilmoituksen jaosta.

 

Parhain terveisin ja terveyttä vaalien
Kilpailujärjestäjä ja vastuuhenkilö

Piia Henttinen
Poledance Piagrina
Tanssi- ja akrobatia studio
+358 40 7577 307
studio@piagrina.fi / piagrina@gmail.com
www.piagrina.fi

 

Oppilas tiedote!   Edit.15.3.2020  Olemme toistaiseksi suljettu kunnes tilanne rauhoittuu mutta treenit jatkuvat verkossa

Toistaiseksi tietoomme ei ole tullut että henkilökunnassamme tai asiakkaissamme olisi Korona virukselle altistuneita. Kuitenkin studiomme sijaitsee alueella, jossa karanteeneja on määrätty jo paljon ja ohjaajamme pyörivät monissa kouluissa ja studioilla ympäri pirkanmaata joten olemme ryhtyneet varotoimiin. Sehän on jo tiedossa että epidemiaa ei Suomessakaan enää vältetä ja moni varmasti sairastuu mutta voimme toimillamme hidastaa sen etenemistä ja pitää huolta riskiryhmiin kuuluvista.
Ensi viikonlopun kilpailut on peruttu siis Korona viruksen takia jotka piti studiollamme järjestää 20.3 ja 21.3. Olemme myös peruneet loppuviikolta osan lasten tunneista sekä alkuviikosta. Aikuisten tunteja ei ole vielä toistaiseksi peruttu kuin vain teatterin näytösten takia ja jos opettaja on tuntenut itsensä vähääkään flunssaiseksi.Seuraamme tilanteen kehittymistä koko ajan ja tiedotamme asiasta esimerkiksi nopeiten Facebook -sivustoillamme: https://www.facebook.com/pdpiagrina/sekä https://www.facebook.com/groups/1513735985311530/
Tuntikorttien ja kausimaksujen voimassaolot siirtyvät eteenpäin sinne asti kun on tarvetta. Varmista että sinulla on hyväksytty varausjärjestelmän viestit tai seuraa sitä jotta tiedät mitkä tunnit toteutuvat.
Päätökset eivät ole olleet helppoja ja tämä on meille pienenä toimijana hyvin ikävä tilanne kuten monelle muullekin taholle mutta tämä on meistä riippumaton syy toimia harrastajien terveyden nojalla. Ensi viikko näyttää mihin suuntaan tilanne kehittyy ja jatkuuko tunnit normaalisti vai ei tulevina viikkoina. Mikäli suomessakin mennään huonompaan suuntaan niin olemme miettineet jo nettiopetuksien mahdollisuutta myös tunneissa joka hyödyttää niitä joilla on tanko kotona sekä joitakin oheistreenejä muihin lajeihin. Toivotaan että tilanne rauhoittuu pian.

Parhain terveisin ja terveyttä vaalien

Piia Henttinen

+358 40 7577 307
studio@piagrina.fi / piagrina@gmail.com