PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Messuja, Miehiä ja Musiikkia

Messut

Kevät on tunnetusti kiireitä aikaa eikä se täälläkään mitenkään poikkea normaalista kaavasta.

Messut on yksi kevään merkki ja tänä vuonna kerittiin olemaan muutamissa mukana.

mobilia_hot-rod-2017-peteHot  Rod  Rock show Tampereella minkä vietin Mobilian osastolla.

18492102_120332000759312828_1371482129_n

Classic Motor show Lahdessa, jossa olimme Nettanin kanssa Lähitapiolan ja Classic Motor show’n yhteistyöosastolla.

18518606_120332000794307856_647271334_n

Osastolla oli neljä erilaista autoa joista kävijät saivat äänestää itseään sykähdyttävimmän ajoneuvon.

Samalla kerroimme Lähitapiolan uudistuksista autovakuutuksien saralla. Classic Motor show’ssa olemme joka vuosi vaikka muut messut jäisivät välistä. Meininki näillä messuilla on aina todella hyvä ja meillä ainakin oli todella vilkkaat messupäivät.

Miehet

Tosimiesten haaste päättyi viime torstaina ja haikein mielin luovuin tästä huikeesta porukasta!

18493738_120332000782991332_1743490745_o

Toivottavasti saadaan innostettua miehiä mukaan niin että saadaan viimeistään syksyllä pyörimään äijien tunnit!

Ainakin tästä porukasta osa kyseli että mitäs nyt tehdään ja voitko laittaa infoa miten tää meidän harrastus jatkuu!

Varokaa vaan! Tankotanssijamiesten maailmanvalloitus on alkanut! 😉

Musiikki

Kerkesin myös nauttia tällä viikolla musiikista ja erilaisista keikoista!

Perjantai iltana Jimmy Cola saapui pitkästä aikaa Tampereen Ilonaan ja sinnehän minäkin suuntasin. Bändin laulajana ja moni toimi miehenä toimiva Jussi Mikkola on siis pikkuserkkuni ja aikalailla alusta asti on Jussin uraa seurattu. Sitä myöten on tutustuttu muihinkin bändin jäseniin ja vierailtu erilaisilla keikoilla! Erilaisilla kokoonpanoilla porukka on soittanut ympäri suomea cover keikkoja ravintoloissa, koiranäyttelyissä ,jääkiekko otteluissa sekä ollut nimekkäiden artistien taustabändinä. Rautanen ammattitaito näkyy kaikissa ja Jussin lavaesiintyminen on vertaansa vailla! Käy kattomassa keikka jos mietit mitä se mahtaa tarkoittaa! Jussi on niittänyt mainetta myös näyttelijänä muun muassa Linnanmäen Peacock teatterissa Muskettisoturien D’Artagnanin roolissa ja tänä vuonna hän tuurasi Roope Salmista Turussa Rocky Horros show:ssa kahden esityksen ajan koska Roope oli juontamassa putousta. Jussi on mahtava tyyppi eikä ainoastaan siksi että on sukua vaan siitä että kuinka intohimolla ja tarmolla hän tekee hommia pyörittäen samalla maatilaa jalat tukevasti maan pinnalla.

http://www.jussimikkola.fi/

Teflon Circus

Lauantaina kävimme veljen kanssa katsomassa Teflon Brotherssien isoa keikkaa kaapelitehtaalla. Mukana esityksessä oli sirkustaiteilijoita ja tykkäsin konseptista mutta olisin toivonut vielä enemmän erilaisia räjähtäviä sirkusnumeroita biisien taustalle. Keikan järjestelyissä oli ilmeisesti ollut lieviä ongelmia koska keikkapaikka oli muuttunut ja niin isoa spektaakkelia ei saatu aikaiseksi kuin oli tavoiteltu mutta hienosti homma silti hoidettiin. Itse en myöskään kaapelitehtaasta tilana pitänyt katsojan mukavuuden kannalta mutta lava ja esitys toimi. Lisää tällaisia ja taiteenalan ihmisiä framille että saadaan taiteen arvostus nousuun se jäähallikin täyteen! 🙂

P.S. Matkasuunnitelma kuulumisia luvassa seuraavassa päivityksessä! Pysykää kuulolla!