Tanssi- ja akrobatia studio

Yle Tampere Radiohaastattelu

Kangasalan Matkailurengas ry myönsi siis ilokseni matkalleni 1500 € apurahan. Oheisesta linkistä voitte käydä lukaisemassa Sydän -Hämeen Lehden jutun apurahojen saajista ja perusteet millä ne on kaikille meille myönnetty.

 

http://shl.fi/2017/05/23/matkailun-apurahoja-kolmelle-toimijalle/

 

Tämän apurahan myöntämisen johdosta myös Yle Tampere haastatteli Kangasalan kunnan elinkeinojohtaja Lasse Silvania ja minua.

Alapuolelta linkit, joista pääset kuuntelemaan osioni radiohaastattelusta. Tässä haastattelussa keskityimme tankotanssin ja matkailun yhdistämiseen. Yksi iso osa-alue matkallani on myös whip crackingin opiskelu Anthony De Longisin maatilalla. Anthony De Longins on näyttelijä, ohjaaja ja kouluttaja, ja hänen maatilallaan vieraillaan useista alan kouluistakin opiskelemassa elokuvissa ja teattereissa tarvittavien stunttien tekemistä erilaisilla aseilla. Maatila matkailua parhaimmillaan Hollywood tyyliin siis. Tästä voit käydä tutustumassa Anthonyyn! Mainittakoon, että viestin vaihdon perusteella Anthony ja hänen vaimonsa ovat erittäin mukavia ja lämpimästi ottamassa minut vastaan vieraakseen.

 

Yle Tampere haastattelu osa 1

Yle Tampere haastattelu osa 2

 

 

Reissun jälkeiseen aikaan on jo suunnitteilla muutamia projekteja Kangasalle, joissa tullaan hyödyntämään kertyneitä oppeja. Näitä paljastan ja availen teille enemmän sitten reissun jälkeen, kun suunnitelmat ovat muhineet entistä ehommiksi. Pole Expon järjestäjän ja tankotanssin taidemuodon opetuksen uran uurtajan Fawnia Mondeyn sanoja lainatakseni vapaalla suomennoksella ”Mitä hullummaksi maailman meno käy, sitä enemmän tarvitsemme tankotanssia!”

 

 

 

Hyvää koulujen loppua ja tulevaa kesää kaikille! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee! 😉

-Piia-