Tanssi- ja akrobatia studio

Dacrobatia Organization RY

Dacrobatia Organization RY on alunperin saanut ensimmäisen sysäyksen toiminnalleen korona aikana vuoden 2021 huhtikuussa Piia Henttisen ja Johanna Miettisen yhteistyössä.

Ajatus oli luoda yhteisöllisempää ja suurella sydämellä eri lajeja sekä niiden toimijoita yhdistävää toimintaa Kangasalla sekä ihan maanlaajuisesti yhdistää harrastajia. Haaveena oli myös aktiivisempi seuratoiminta kilpalajeissa kuten tankotanssi ja ilma-akrobatia.

Virallinen rekisteröinti suoritettiin vuosi myöhemmin ja toiminta laitettiin vireille toden teolla. Yhdistyksen tarkoitus on luoda matalan kynnyksen kaikille avointa toimintaa sekä mahdollistaa eri lajien kehitystä sekä tiedon jakamista, järjestää koulutuksia/tapahtumia ja kilpailuja.

 

Tankotanssi

Ilma-akrobatia

Ilmajooga

Flow Arts

Sirkus

Soveltava liikunta ja sen kehitys lajien puitteissa

 

Ensimmäiset isommat kilpailut yhdistys järjestää 24.9.2022 Kangasalla kun kilpaillaan tuolitanssin ja tuoliakrobatian mestaruuksista Chair Dance & Chair Acrobatics SM & Showcase kilpailuissa.

 

Jäseneksi pääset liittymään ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla: dacrobatia@gmail.com tai täyttämällä kaavakkeen Studio Piagrinan tiloissa.

Jäsenille on mm. vuonna 2022 ilmaiset vapaatreenit kerran viikossa Studio Piagrina  tiloissa, etuja kurssimaksuihin sekä muita yhteistyökumppaneiden etuja.

 

 

 

Jäsen 25 € / vuosi

Kannatusjäsen 40 € / vuosi

Yritysjäsenet 300 € / vuosi

 

Hallitus

Puheenjohtaja Piia Henttinen

Varapuheenjohtaja Tiina Tertsunen

Sihteeri Anni Salo

Rahastonhoitaja Johanna Miettinen

Tapahtumat ja turvallisuus Iris Sundelin

Tintti Mikkonen

 

Seuraa Facebookissa

Seuraa Instagramissa