Tanssi- ja akrobatia studio

Kesäleirit 2022

Kesän 2022 Leiri  4.-7.7

 

Tankotanssi/ilma-akrobatia/ sirkus leiri  n. 8-13 vuotiaille suunnattu

Opettajina tankotanssin, sirkuksen ja tanssin ammattilaisia. Studion omia ohjaajia sekä vierailijoita.

sis. ruuat ja ohjelman muttei tapaturma vakuutusta. Jokaisella oltava oma tapaturmavakuutus sekä on velvoitettu noudattamaan opettajan ohjeita turvallisuuden takaamiseksi. Meillä on vastuuvakuutus mutta jokainen harrastaja huolehtii omasta tapaturmavakuutuksestaan.

Ilmoittautumiset: https://www.varaaheti.fi/piagrina/fi

Sitovat ilmoittautumiset. Leirin voi perua sairastapauksessa ja todistusta vastaan palautamme kurssimaksun. Ilman todistusta menetätte varausmaksun.

Varausmaksu 50 €.

Mikäli leiri peruuntuu meidän toimestamme varaus ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Hinnasto:
165 € / hlö

 

Perhe alennus -10%

Sään salliessa osa harjoituksista tehdään pihalla. Leirit sopivat kaiken tasoisille mutta toivottavaa olisi että omaisi vähän kokemusta tanssista, akrobatiasta tai muusta urheilusta jotta useamman tunnin treenipäivä ei tule keholle niin suurena yllätyksenä. Harjoitukset on räätälöity niin että kaikki liikkumaan tottuneet varmasti jaksavat päivät harjoitella. Kurssit toteutetaan ryhmän toiveita kuunnellen. Leirihintaan sisältyy kahvitauolla kahvi/tee ja pientä naposteltavaa. Majoitukset ja iltaruuat eivät sisälly hintaan.

Sitoviin ilmoittautumisiin ilmainen peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Emme tarjoa leireille vakuutusta studion puolesta vaan jokaisella pitää olla oma tapaturmavakuutus.

 

Aikuisten Heels & Sensual Weekend 17-19.6.2022

Vierailevia ohjaajia ja muuta hauskaa ohjelmaa.