Tanssi- ja akrobatia studio

Kesäleirit

Kesän 2020 Leiri  6.-8.7  Mikäli korona sallii

Samalla viikol Kangasalla on lasten löytöretkiviikko ja monenmoista tapahtumaa ympäri kaupunkia.

Meillä 4-9 vuotiaille 3.7 keskiviikkona Lennokas löytöretki ilma-akrobatian maailmaan klo 10-10.45. Hinta 5 €/ lapsi. Aikuinen voi olla mukana lapsen kanssa.

Tankotanssi/akrobatia/ sirkus leiri

Opettajina tankotanssin, sirkuksen ja tanssin ammattilaisia. Studin omia ohjaajia sekä vierailijoita.

sis. ruuat ja ohjelman mutta ei vakuutusta. Jokaisella oltava oma tapaturmavakuutus sekä on velvoitettu noudattamaan opettajan ohjeita ja koskemaan välineisiin vasta opettajan ohjeiden jälkeen.

Ilmoittautumiset: https://www.varaaheti.fi/piagrina/fi

Sitovat ilmoittautumiset. Leirin voi perua sairastapauksessa ja todistusta vastaan palautamme kurssimaksun. Ilman todistusta menetätte varausmaksun.

Varausmaksu 50 €.

Mikäli leiri peruuntuu meidän toimestamme varaus ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Hinnasto:
n. 7-14 v.  max. 9 hlö
185 € / hlö

 

Perhe alennus -10%

Sään salliessa osa harjoituksista tehdään pihalla. Leirit sopivat kaiken tasoisille mutta toivottavaa olisi että omaisi vähän kokemusta tanssista, akrobatiasta tai muusta urheilusta jotta useamman tunnin treenipäivä ei tule keholle niin suurena yllätyksenä. Harjoitukset on räätälöity niin että kaikki liikkumaan tottuneet varmasti jaksavat päivät harjoitella. Kurssit toteutetaan ryhmän toiveita kuunnellen. Leirihintaan sisältyy kahvitauolla kahvi/tee ja pientä naposteltavaa. Majoitukset ja iltaruuat eivät sisälly hintaan.

Sitoviin ilmoittautumisiin ilmainen peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella. Emme tarjoa leireille vakuutusta studion puolesta vaan jokaisella pitää olla oma tapaturmavakuutus.