PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Workshopit

Whip cracking workshop

 

Kangpiagrina_ruoska_web-22asalla 14.4.2018 

klo 16.00-18.30

Opetuspaikka: Kangasalan Lukion liikuntasali

Oppilaspaikkoja kurssilla: 11 kpl

 

Hinta: 35

 

https://www.facebook.com/events/159325348057450

Miten rikkoa äänivalli ja oppia käyttämään ruoskaa kuten Indiana Jones tai Batmanin Cat Woman? Siinäpä vasta pulma! Tämä kurssi ratkaisee kaiken, tai ainakin antaa ensimmäiset baby stepsit kohti huikeita ruoskan käsittelytaitoja.

Suomessa vähemmän tunnettu laji monine eri tyylisuuntineen on lähtöisin jo aikojen alusta mm. karjanajossa erittäin tunnettu väline.. Tarkoitus ei ole siis ollut osua eläimeen vaan käyttää nimenomaan ruoskan ääntä paimentamiseen. Muuhun ruoskan historiaan perehdytään kurssilla koska joka puolella on oma historiansa.
Tunnetuksi laji on tullut ihmisille enimmäkseen nykypäivänä sirkustaiteesta, elokuvista ja Myytinmurtajien jaksosta jossa rikottiin Indiana Jones myyttejä.

Ruoskalla tehdään myös musiikkia napautellen sillä eri rytmejä ja käyttäen kahta ruoskaa yhtä aikaa. Erilaisia Ruoskaorkestereitakin on maailmalla. Nykypäivänä Ruoskataiteilijoita tavataan paljon sirkuksissa ympäri maailmaa. Australiassa tämä on urheilulaji josta käydään suuret mestaruuskilpailut arvioiden erilaisia cracking sarjoja ja tähtäystemppuja. Moni alan huippu on aloittanut jo alle 10 -vuotiaana harjoittelun.

Lajista on monia eri tyylisuuntia ja tällä kurssilla keskitymme pehmeään vähemmän meluisaan tekniikkaan jossa otamme voimaa koko kehosta. Tässä tyylissä siis vauhti ei korjaa virheitä. Ohjaajana kurssilla toimiva Piia vieraili viime syksynä elokuva tähtiä kouluttavan Anthony De Longisin luona opetellen täysin uuden tyylin aikaisempaan tekemiseensä verrattuna. Isot ja nopeat pamauttelusarjat suoritetaan usein paikallaan seisten pelkkiä käsiä käyttämällä mutta tässä tulee esille kissamaisen pehmeä liike joka sopii hyvin liikkumiseen ja hevosen kanssa tehtäviin tähtäystemppuihin.

Piian tyyli yhdistelee tanssia ja liikettä joten perusharjoittelun ja tähtäyksien lisäksi pääsette yhdistämään myös erilaisia liikkeitä ruoskan käsittelyyn.

Harjoitusvälineinä Kurssilla käytämme paracordista valmistettuja ruoskia. Kaikki ruoskat valmistetaan käsityönä tilauksesta käyttäjälle eri tarkoituksiin sopiviksi, joten pääsette tutustumaan muutamiin erilaisiin malleihin ja niiden eroavaisuuksiin. Nahkaiset ruoskat ovat erittäin kalliita ja siksi meillä ei ole tällä hetkellä käytössä niitä. Ammattilaisen sanoin Paracord on oikein punottuna ja valmistettuna yhtä hyvä. Jos sillä osaa tehdä niin nahkaisella asiat onnistuvat vielä paremmin. Tosin erot oikeasti ovat hyvin tehdyissä välineissä todella pieniä.

Tähtäystempussa kokeilemme silputa paperia, kaapata mukin ja kaverin sekä katkaista lopuksi ruusun.

 

Osallistuminen kurssille tapahtuu omalla vastuulla. Jokainen on velvoitettu noudattamaan tarkasti opettajan ohjeita ruoskien käsittelyä harjoitellessa ensimmäistä kertaa.

Järjestäjä ei tarjoa tapaturmavakuutusta joten se pitää olla jokaisella omasta takaa.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa ilmainen peruutus lääkärintodistuksella.

 

Suositus pukeutumiseen:

Pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Alkulämmittelyissä voi olla lyhythihainen. Ruoskan käsittely harjoituksissa on suositeltavaa  olla aluksi pohjista sisäkäyttöön putsatut kengät joista ei jää jälkiä lattiaan, esim. sisäpelikengät, tennarit, korottomat saapikkaat/nilkkurit! Halutessasi voit myös ottaa hanskat mukaan.

 

Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä ja osallistumalla kurssille Tästä linkistä

 

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen piagrina (a) gmail.com tai puhelimitse 040 757 7307 / Piia. Pidän myös tilauksesta tunteja ryhmille, kuten polttariporukoille, sekä halutessasi myös yksityistunteja. Kysy lisää!

 

 

Tuoliakrobatia workshopjohannes2

Tuoliakrobatia workshop sopii kaiken tasoisille. Opettelemme erilaisia akrobatia temppuja tuolilla ja sitä apuna käyttäen. Jokaiselle löytyy omaan tasoon sopivat variaatiot tempuista, ja lopuksi kokeilemme tehdä tanssillista temppusarjaa. Lopuksi luvassa venyttelyt ja rentoutumista tuolin kanssa. Näitä oppeja voi myös hyödyntää kotona arjessa.

Kurssi on tarkoitettu 11- vuotiaista eteenpäin
Maanantai 26.3 klo 19.15-20.15
Maanantai 2.4 klo 19.15-20.15

 

Hinta
1 kerta /13 € / tai 1 kerta tuntikortilta
2 kertaa / 22 € / tai 2 kertaa tuntikortilta

 

 

 

Vapaa treenivuoro Ruutanan koululla 

Lauantaina 17.3.2018

klo 17.00-18.00

Vapaalla treenivuorolla jokainen saa harjoitella haluamiaan temppuja kaikilla välineillä mitä salista löytyy. (Puolapuut, patjat, renkaat, köydet yms. ) Erityisen toimiva iso sali välineineen on lattia-akrobatia harjoitteluun. Treenivuorolla voit harjoitella vaikka tanssisarjaa tai muita omia harjoituksia mihin kotona tila ei riitä. Tarkoituksena on, että kukin saa valita itselle sopivat harjoitukset ja hioa niitä. Nämäkin harjoitukset tapahtuvat omalla vastuulla, joten muista tarkistaa tapaturmavakuutuksesi kattavuus.  Treeneihin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Ilmoittautumiset 

Tästä linkistä

vapaa treeni 1h

 Hinta on 3 €/ hlö

 

Seuraa tapahtumia Facebookissa sivulla https://www.facebook.com/pdpiagrina/

 

 

Menneet tapahtumat

 

Aikuinen & lapsi temppuworkshop

Kangasalla torstaina 23.3.2017 img_20161226_141128_722

 

img_20161212_220144Klo 17.00-18.00 lapset 3-5 -vuotiaat

Klo 18.00-19.00 lapset 6-11 -vuotiaat

Kurssin kesto 1h

Toivottu kurssi, missä aikuiset ja lapset pääsevä temppuilemaan yhdessä. Opetus tapahtuu pienryhmissä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Tällä kurssilla on tarkoitus pitää hauskaa, viettää aikaa yhdessä, oppia temppuilemaan lapsen kanssa kehonpainoa apuna käyttäen ja kohottaa kuntoa. Jokainen kiinnostunut voi osallistua kurssille eikä mitään lähtötaso vaatimuksia ole.

Jokaiselle löytyy oman tasoinen variaatio harjoituksista. Ohjaaja auttaa löytämään itselle sopivat harjoitukset ja tekniikat suorittaa temput. Mikä parasta, voitte jatkaa näitä harjoituksia kotona omalla ajalla.

Hinta: 16 € / aikuinen + lapsiimg_20161226_141828_026

Jos haluat ottaa myös toisen lapsen mukaan kurssille, hinta on kaikilta yhteensä 25 €

Huomioithan, että kurssilla on paikkoja rajoitetusti. Otamme mukaan enintään 5 paria.

Huomioithan, että hintaan ei sisälly vakuutusta meidän puolestamme, joten varmistathan että sinun ja lapsen tapaturmavakuutus on voimassa.

Tapahtuma Facebookissa

Sitovat Ilmoittautumiset Tästä linkistä

Kurssi ilmoittautumiset ovat sitovia ja ilmainen peruutus onnistuu 24 h ennen workshopin alkua, jonka jälkeen peruminen on mahdollista vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella! Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja kurssien perumiseen jos osallistujia ei ole tarpeeksi!