PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Workshopit

Whip Cracking / Whipdance workshop

 

Kangpiagrina_ruoska_web-22asalla 7.6.2017 

klo 18.00-20.00

Opetuspaikka: Kangasalan Lukion liikuntasali

Oppilaspaikkoja kurssilla: 12 kpl

 

Hinta: 30 €

Alkeis -jatkokurssi 14.6.2017 klo 18-20.

Workshopin facebook tapahtuma

Välineet tulevat järjestäjän puolesta, mutta jos sinulla on omat suojalasit niin ne on hyvä pakata mukaan kurssille!

Syksyllä Talentin alkukarsinnoissa nähtiin monia kummastuttanut Ruoskatanssi show. Piialle kohtalaisen uusi laji sai tuomareiden ”Ei jatkoon” -kommenteista huolimatta paljon huomiota ja yhteydenottoja. Ihmiset haluaisivat oppia tätä lajia ja saada siitä lisää tietoa. Nyt vastataan pyyntöihin ja järjestetään ensimmäinen Ruoskatanssi workshop. Tässä näkyy Piian persoonallinen tyyli yhdistellä asioita ja ruoskatanssissa yhdistelläänkin nimen mukaisesti tanssia ja ruoskan käsittelyä. Luvassa muun muassa whip spinningiä, whip crackingiä ja tähtäystä.

Laji on hyvin kokonaisvaltaista liikuntaa ja varsinkin ranteet ovat kovilla tässä lajissa.

Kurssiin sisältyy alkulämmittelyt, tanssiteknisiä harjoituksia, ruoskan käsittelyä ja sen yhdistämistä tanssimiseen. Harjoitellaan pieni pätkä Piian Talent- koreografiasta ja lopuksi harjoitellaan tähtäämistä, jossa käytämme apuna ruusuja joita ruoskalla katkotaan.

Kurssille osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Jokainen on velvoitettu noudattamaan tarkasti opettajan ohjeita ruoskien käsittelyä harjoitellessa ensimmäistä kertaa.
Järjestäjä ei tarjoa tapaturmavakuutusta joten se pitää olla jokaisella omasta takaa.

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa ilmainen peruutus lääkärintodistuksella.

 

Suositus pukeutumiseen:

Pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Alkulämmittelyissä voi olla lyhythihainen. Ruoskan käsittely harjoituksissa on suositeltavaa  olla aluksi pohjista sisäkäyttöön putsatut kengät joista ei jää jälkiä lattiaan, esim. sisäpelikengät, tennarit, korottomat saapikkaat/nilkkurit! Alkulämmittelyt tehdään ilman kenkiä.

 

Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä ja osallistumalla kurssille Tästä linkistä

 

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen piagrina (a) gmail.com tai puhelimitse 040 757 7307 / Piia. Pidän myös tilauksesta tunteja ryhmille, kuten polttariporukoille, sekä halutessasi myös yksityistunteja. Kysy lisää!

 

 

Tuoliakrobatia workshopjohannes2

Tuoliakrobatia workshop sopii kaiken tasoisille. Opettelemme erilaisia akrobatia temppuja tuolilla ja sitä apuna käyttäen. Jokaiselle löytyy omaan tasoon sopivat variaatiot tempuista, ja lopuksi kokeilemme tehdä tanssillista temppusarjaa. Lopuksi luvassa venyttelyt ja rentoutumis oppia tuolin kanssa. Voit osallistua yhtenä päivänä tai kaikille mahdollisuuksiesi mukaan.

Kurssi on tarkoitettu 15 vuotiaista eteenpäin
Keskiviikko 21.6 klo 19.00-20.15
Keskiviikko 5.7 klo 19.30-20.45 (pariakrobatia temppuja tuolilla)
Torstaina 6.7 klo 19.30-20.45

 

Hinta
1 kerta / 1 h 15 min /15 €
2 kertaa / 2 h 30 min / 26 €
 3 kertaa /3 h 45 min / 36 €

 

 

 

 

 

Ohjattu vapaa treenivuoro Sariolan koululla Sahalahdessa

Lauantaina 1.4.2017

klo 12.00-14.00

Ohjatulla vapaalla treenivuorolla tehdään yhteinen alkulämmittely ohjaajan johdolla, jonka jälkeen saa harjoitella haluamiaan temppuja kaikilla välineillä mitä salista löytyy. (Puolapuut, peilit, patjat, renkaat, köydet, siltakaato harjoitusrulla, stage-tanko, tuoliakrobatia tuolit, punnerruskahvat, foam rolleita yms. ) Erityisen toimiva iso sali välineineen on lattia-akrobatia harjoitteluun. Puolapuilla pystyy tekemään monipuolisesti oheisharjoitteita ja treenaamaan osittain samoja liikkeitä kuin tangolla. Isot alastulopatjat mahdollistavat monipuolisen treenin ja vaikka tankovoltin harjoittelun. Siltakaadon ja siitä ylösnousemisen harjoitteluun salista löytyy iso rulla. Ohjaaja on koko ajan paikalla vastaamassa kysymyksiin, spottaamassa ja antamassa vinkkejä. Jos et keksi mitä haluaisi treenata, ohjaaja kyllä neuvoo ja näyttää liikkeitä. Tarkoituksena on, että kukin saa valita itselle sopivat harjoitukset ja hioa niitä. Voit jo aiemmin konsultoida tunneille Piiaa, tai laittaa viestiä siitä, mitä haluaisit harjoitella niin pystymme miettimään yhdessä valmiiksi minkälaisia harjoituksia sinun kannattaisi treenivuorolla tehdä. Nämäkin harjoitukset tapahtuvat omalla vastuulla, joten muista tarkistaa tapaturmavakuutuksesi kattavuus.  Treeneihin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

Ilmoittautumiset Tästä linkistä

Ohjattu vapaa treeni 2h

 Hinta on 12 €/ hlö

Tapahtuma Facebookissa

 

Aikuinen & lapsi temppuworkshop

Kangasalla torstaina 23.3.2017 img_20161226_141128_722

 

img_20161212_220144Klo 17.00-18.00 lapset 3-5 -vuotiaat

Klo 18.00-19.00 lapset 6-11 -vuotiaat

Kurssin kesto 1h

Toivottu kurssi, missä aikuiset ja lapset pääsevä temppuilemaan yhdessä. Opetus tapahtuu pienryhmissä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Tällä kurssilla on tarkoitus pitää hauskaa, viettää aikaa yhdessä, oppia temppuilemaan lapsen kanssa kehonpainoa apuna käyttäen ja kohottaa kuntoa. Jokainen kiinnostunut voi osallistua kurssille eikä mitään lähtötaso vaatimuksia ole.

Jokaiselle löytyy oman tasoinen variaatio harjoituksista. Ohjaaja auttaa löytämään itselle sopivat harjoitukset ja tekniikat suorittaa temput. Mikä parasta, voitte jatkaa näitä harjoituksia kotona omalla ajalla.

Hinta: 16 € / aikuinen + lapsiimg_20161226_141828_026

Jos haluat ottaa myös toisen lapsen mukaan kurssille, hinta on kaikilta yhteensä 25 €

Huomioithan, että kurssilla on paikkoja rajoitetusti. Otamme mukaan enintään 5 paria.

Huomioithan, että hintaan ei sisälly vakuutusta meidän puolestamme, joten varmistathan että sinun ja lapsen tapaturmavakuutus on voimassa.

Tapahtuma Facebookissa

Sitovat Ilmoittautumiset Tästä linkistä

Kurssi ilmoittautumiset ovat sitovia ja ilmainen peruutus onnistuu 24 h ennen workshopin alkua, jonka jälkeen peruminen on mahdollista vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella! Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja kurssien perumiseen jos osallistujia ei ole tarpeeksi!