Tanssi- ja akrobatia studio

Mervi

Pole Acro 1-2 lapset, FasciaMethod

 

Olen koulutettu hieroja, Personal Trainer ja FasciaMethod-ohjaaja. Aloitin tankotanssin 2016, ja jäin heti koukkuun! Olen elämäni aikana kokeillut jos jonkinlaisia urheilulajeja, mm koskimelonnasta ja kiipeilystä puhtaan salitreenin kautta lavatansseihin, mutta tankotanssi on vienyt sydämeni. Piia oli ensimmäinen opettajani, mutta olen käynyt myös muiden tunneilla. Kaikilta oppii jotain erilaista. Syksyllä 2020 sain ohjattavakseni oman lapsiryhmän, ja on ollut ilo seurata lasten kehittymistä ja onnistumisia. Pyrin löytämään haastetta jokaiselle, ja auttamaan lapsia huomaamaan omat onnistumisensa ja erityistaitonsa.

Ohjaan myös FasciaMethod-tunteja. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä konsepti, jossa turvallisesti ja tehokkasti parannetaan liikkuvuutta, liikehallintaa ja lihaskuntoa. Kaikki tämä on tärkeää toimivan kehon kannalta. Kävin ohjaajakurssin vasta syyskuussa 2020, joten alkutaipaleella vasta ollaan.

Päätyönäni teen hierontaa ja personal trainingia. Ohjaajana haluan auttaa asiakkaitani kohti terveempää elämää. Hierontojen aikana juttelen mieluusti liikunnasta, ravitsemuksesta ja palautumisesta. Kaikkia niitä tarvitaan sopivassa suhteessa. Moni hierontaan tullut asiakas onkin löytänyt itsensä myöhemmin tekemässä erilaisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia ohjauksessani.

 

Mervin Lihashuoltamo

Tietoa meistä :: Mervin Lihashuoltamo