Tanssi- ja akrobatia studio

ChairDance & ChairAcrobatics Showcase

Rakkaudesta tuoliin ja sillä temppuiluun!

Järjestämme ensimmäistä kertaa Suomessa Kangasalla ihan oman kilpailun

tuolitanssille ja tuoliakrobatialle 20.3.2020.

Kilpailu on matalankynnyksen kilpailu johon kaikki ovat tervetulleita lajitaustasta huolimatta. Kaikkia yhdistävä tekijä on tuoli ja se saa olla millainen vain! Puinen, metallinen, muovinen, selkänojallinen tai selkänojaton jakkara ja mitä tahansa siltä väliltä! 🙂 Kilpailussa on tarkoitus kartoittaa esiintymiskokemusta ja luoda kaikille mukava kilpailukokemus. Noudatamme siis kilpailuissa kiusaamattomuus sääntöjä.

 

 

 

 

 

 

 

Mikäli haluat ryhtyä sponsoriksi tai olla yhteistyössä luomassa kilpailua ja hyvää tapahtumaa niin laita viestiä:

studio@piagrina.fi tai 0407577307.

 

Vihdoin Suomessa Tuolitanssi ja tuoliakrobatia Showcase sooloille, duoille ja ryhmille! 🪑💯🔥 Laita päivä ylös!

Kilpailusarjat:

🪑💃TUOLITANSSI -kaikki tyylilajit
(ei vaadita akrobaattisia temppuja mutta ovat sallittuja)

🪑🤸‍♀️TUOLIAKROBATIA
(enemmän akrobatiaa sisältävät esitykset)

🪑🤸‍♀️💃TANSSILLINEN TUOLIAKROBATIA
sisältää kumpaakin sekä tuolitanssia että tuoliakrobatiaa!

🔥EXOTIC -CHAIR
tähän sarjaan voit osallistua mikäli haluat tehdä sensuellia tai Exotic tyylilajia. Platform -kengillä tai ilman.

 

Ilmoittaudu 15.2 mennessä: Ilmoittautuminen
Ryhmän johtaja ilmoittaa ryhmän ja toimittaa ryhmän esiintyjien nimilistan sekä ryhmän muut tiedot kilpailujärjestäjälle osoitteeseen studio@piagrina.fi.
Duoista kumpikin ilmoittaa itsensä ja sen kenen kanssa esiintyy.

 

Osallistumismaksu 15 €/hlö.
4 henkilön ryhmät ja sitä isommat 10 €/hlö.
Lasku lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Jokaista esitystä kohden hyväksytään 1 avustaja mukaan joka saa avustajalipun.

 

SÄÄNNÖT:

Jokainen osallistuu kilpailuun omalla vastuulla ja omilla tuoleilla. Mikäli tarvitset studion (Ikea) tuoleja lainaksi sekin on erikseen sovittaessa mahdollista. Tuoli voi olla millainen tahansa. selkänojalla tai ilman. Rekvisiitan käyttö sallittu kunhan ne on helposti tuotavissa lavalle ja siivottavissa pois. Mikäli jonkin elementin käyttö vaatii enemmän toimenpiteitä sovi tästä järjestäjän kanssa. Kilpailuissa noudatetaan hyvän mielen kilpailun kiusaamattomuus sääntöjä! Kaikkia kannustetaan ja tehdään kaikille mahdollisimman hyvä kilpailu ja esiintymis kokemus. 😊

Esityksen pituus max. noin 3 min. musiikit lähetetään tiedostoina osoitteeseen piagrina@gmail.com ihan viimeistään 5.3.2020. järjestäjällä ei ole velvollisuutta huolehtia osallistujan musiikeista joten voimme evätä osallistujan kilpailuun osallistumisen mikäli hän ei toimita tiedostoja yms. muita tarvittavia tietoja tai osallistumismaksua.

Lavan mitat: 7,5 x 6 m 

 

 

ARVIOINTI

Tuomaristo arvioi mm. kokonaisuutta, teemaa, temppuja, tanssillisuutta, ilmaisua, tilan käyttöä ja koreografiaa antamalla kommentit ja pisteet.
Jokaisen sarjan parhaat palkitaan sekä annamme muiden kriteerien perusteella myös kaikkien kilpailuun osallistujien kesken palkintoja. Kuka on illan yllättäjä tai eläytyjä? Palkintoina mm. lahjakortteja, mitalit ja pokaali.

 

Yleisöliput 4 € / hlö 

Facebook tapahtuma