Tanssi- ja akrobatia studio

Chair Dance & Chair Acrobatics SM & Showcase

Rakkaudesta tuoliin ja sillä temppuiluun!

Järjestämme ensimmäistä kertaa livenä Suomessa Kangasalla ihan oman kilpailun

tuolitanssille ja tuoliakrobatialle 24.9.2022.

Järjestävän tahona on Dacrobatia Organization ry 

Kilpailu on matalankynnyksen kilpailu johon kaikki ovat tervetulleita lajitaustasta huolimatta. Kaikkia yhdistävä tekijä on tuoli ja se saa olla millainen vain! Puinen, metallinen, muovinen ja mitä tahansa siltä väliltä! 🙂 Kilpailussa on tarkoitus kartoittaa esiintymiskokemusta ja luoda kaikille mukava kilpailukokemus. Noudatamme siis kilpailuissa kiusaamattomuus sääntöjä.

Luvassa on SM-sarjat sekä Showcase ja K18 Sensual chair -sarja.

 

 

 

 

 

 

 

Mikäli haluat ryhtyä sponsoriksi, tulla tapahtumaan myymään tuotteitasi tai olla muuten yhteistyössä luomassa kilpailua ja hyvää tapahtumaa niin laita viestiä:

studio@piagrina.fi tai 0407577307.

 

Vihdoin Suomessa Tuolitanssi ja tuoliakrobatia Showcase sooloille, duoille ja ryhmille! 🪑💯🔥 Laita päivä ylös!

Ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.varaaheti.fi/piagrina

Ryhmät ilmoittaa yksi henkilö ja hänen kauttaan kontaktoidaan ryhmän muut osallistujat. Sama Duoissa.

 

Kilpailusarjat:

SM-kisat

🪑💃Chair Dance -kaikki tyylilajit
(ei vaadita akrobaattisia temppuja mutta ovat sallittuja. Niitä ei kuitenkaan arvioida eivätkä tuo lisäpisteitä)

🪑🤸‍♀️Chair Acrobatics
(enemmän akrobatiaa sisältävät esitykset, Tanssillisuutta ei arvioida ja ne eivät tuo lisäpisteitä. Toki kokonaisuuspisteisiin vaikuttaa miten liikkeet on sidottu toisiinsa)

🪑🤸‍♀️💃Chair Acro & Dance 
Sisältää kumpaakin sekä tuolitanssia että tuoliakrobatiaa ja kaikki arvioidaan!

 

Vapaammat Showcase sarjat jotka tällä kertaa ovat sekä katsojille että osallistujille K18

🔥Showcase

🔥Sensual Chair K18 
Tähän sarjaan voit osallistua mikäli haluat tehdä sensuellia tyylilajia. Platform -kengillä tai ilman. Tässä lähes kaikki normaalisti kilpailuissa kielletty on sallittua. Esitys saa sisältää myös alastomuutta ja riisumista.

 

Ilmoittaudu 18.8.2022 mennessä:
Ryhmän johtaja ilmoittaa ryhmän ja toimittaa ryhmän esiintyjien nimilistan sekä ryhmän muut tiedot kilpailujärjestäjälle osoitteeseen studio@piagrina.fi.
Duoista kumpikin ilmoittaa itsensä ja sen kenen kanssa esiintyy.

 

Osallistumismaksu

25 € / hlö

Duot 35 €
Ryhmät 15 € / hlö
Maksutiedot lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Jokaista esitystä kohden hyväksytään 1 valmentaja/avustaja mukaan joka saa avustajalipun.

 

SÄÄNNÖT:

Jokainen osallistuu kilpailuun omalla vastuulla ja omilla tuoleilla. Mikäli tarvitset studion (Ikea) tuoleja lainaksi sekin on erikseen sovittaessa mahdollista. Tuoli voi olla millainen tahansa. Kuitenkin muistetaan tuolin kriteerit erityisesti SM-sarjoissa.  ”Tuoli on jaloilla seisova istuinhuonekalu, joka on suunniteltu yleensä yhden kerrallaan istuttavaksi. Siinä on yleensä selkänoja (toisin kuin jakkarassa) ja usein myös käsinojat.[1]”  

  • Jakkarat, keinutuolit, nojatuolit, satulatuolit yms. muut tuolit ovat sallittuja Showcase sarjoissa.

Rekvisiitan käyttö sallittu kunhan ne on helposti tuotavissa lavalle ja siivottavissa pois. Mikäli jonkin elementin käyttö vaatii enemmän toimenpiteitä sovi tästä järjestäjän kanssa onko se mahdollista. Kilpailuissa noudatetaan hyvän mielen kilpailun kiusaamattomuus sääntöjä! Kaikkia kannustetaan ja tehdään kaikille mahdollisimman hyvä kilpailu ja esiintymis kokemus. 😊

Esityksen pituus max. noin 3,5 min. musiikit lähetetään tiedostoina osoitteeseen piagrina@gmail.com ihan viimeistään 2.9.2022. järjestäjällä ei ole velvollisuutta huolehtia osallistujan musiikeista joten voimme evätä osallistujan kilpailuun osallistumisen mikäli hän ei toimita tiedostoja yms. muita tarvittavia tietoja tai osallistumismaksua.

Lavan mitat: 9 x 8 m 

Kenraaliharjoitus ensisijaisesti Perjantaina 23.9.2022

 

ARVIOINTI

Tuomaristo arvioi mm. kokonaisuutta, teemaa, temppuja, tanssillisuutta, ilmaisua, tilan käyttöä ja koreografiaa antamalla kommentit ja pisteet.
Jokaisen sarjan 3 parasta palkitaan sekä annamme muiden kriteerien perusteella myös kaikkien kilpailuun osallistujien kesken palkintoja. Kuka on illan yllättäjä tai eläytyjä? Palkintoina mm. lahjakortteja, mitalit 1-3 sijoittuneilla ja pokaali ensimmäiseksi sijoittuneille.

 

Yleisöliput 11 € / hlö 

Vip liput, VIP pöytiin eturiviin 16 € / hlö