Tanssi- ja akrobatia studio

Töihin tai harjoitteluun

Olemme aina avoimia kaikille uusille ideoille ja alansa taitajille! Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon

 

Olemme voittoa tavoittelematonta yritystoimintaa harjoittava Kulttuuriosuuskunta Terän alaisena toimiva studio.  Teemme yhteistyötä useiden eri yritysten kanssa ja kaikki toimintamme yritys/yksityiset tukijat ovat meille tärkeitä. Opetustyömme, turvallisuus ja ohjaajamme on tarkoin valittuja ammattilaisia ja heidän yhteistyötä. Tärkeintä on että nautit siitä mitä teet ja teet sitä oikealla sydämen palolla. Joukkoomme on aina tervetulleita uudet ihmiset ideoineen mikäli hakemuksesi kolahtaa yhteen visoidemme kanssa tai heräättää kiinnostusta. Mikäli haluaisit tulla meille ohjaajaksi tai suorittaa työssäoppimista tai harjoittelusi niin ota rohkeasti yhteyttä ja laita avoin hakemus osoitteessen: studio@piagrina.fi.

Kaikki lajit kehonpainotreenistä tanssiin ovat tervetulleita sekä media-alan osaajat ja kaikki muutkin jotka kokevat että meistä olisi sinulle hyötyä ja toisinpäin. Toimimme Kangasalla ja Orivedellä tällä hetkellä sekö pidämme kursseja ja workshoppeja tilauksesta ympäri Suomea.

 

Media-alan ja kuvaus/ohjaus opislijoille olisi oiva tarjous syksylle 2018-alkuvuosi 2019 ajalla kun studion johtaja tekee omaa tanssi/akrobatiateostaan mihin tarvitaan visuaalista ilmettä ja kuvattuja kohtia. Myös lavasterakennus ja erilaiset akrobatia välineet kaipaavat tekijäänsä. 

From Pain To Pleasure – Piagrina

Petra Kotro Photography