PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Aikataulu Kesäkausi 1.6.-16.08.2020

Ajankohtaiset aikataulut ja workshopit www.varaaheti.fi/piagrina

Teemme lisäyksiä nähdessämme miten kesä lähtee käyntiin koronan jälkeen! Workshoppeja ja teematunteja luvassa. Leiri on tältä vuodelta peruttu.

 

Ma
17.15-18.15 Pole Acro lapset taso 2  n. 8-14 v. / Piia

 

 

Ti
18.00-19.00 ilma-akrobatia aikuiset ja lapset alkeet / Mari

 

To

18.00-19.00 Pole 2-3 / Tintti

 

La

Synttärivaraukset / tilausryhmät / esitykset

 

 

Su

18-19 Ilmajooga

 

 

 

 Tunnit sopivat kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta! Tervetuloa mukaan! Meille kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisena kuin ovat.

ILMOITTAUTUMINEN:

https://www.varaaheti.fi/piagrina/fi

Lue säännöt, jotka hyväksyt ilmoittautuessasi: http://www.piagrina.fi/tunnit/saannot/

Ohjaajina tunneilla toimii rautaisia tankotanssin ja akrobatian ammattilaisia! Huumorilla ja runsaalla mielikuvituksella varustettu porukka saa synkempäänkin päivään iloa ja energiaa! Ryhmäkoot ovat pienet jotta takaamme yksilöllisen opetuksen kaikille.

Huomioithan että PoleDance Piagrinan hintoihin ei kuulu vakuutusta järjestäjän puolesta vaan jokainen tulee tunneille omalla vastuulla, ja on velvollinen varmistamaan että oma henkilökohtainen tapaturmavakuutus on voimassa kattaen harrastukset kaiken varalta. Yleisesti tuntien ikäraja on 14 vuotta mikäli sitä ei ole erikseen ilmoitettu. Olemme toki joustavia joten voit kysellä mahdollisuuksia osallistua tunneille vaikka olisit nuorempi.

Tiedustelut lomakkeella tai osoitteeseen studio (a) piagrina.fi / Puh. 040 757 7307 

Pidämme myös tilauksesta tunteja ryhmille kuten polttariporukoille, sekä halutessasi myös yksityistunteja ja valmennuksia. Kysy lisää!