PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Ohjaajat

Piia Eveliina – Piagrina

Tankotanssi, tuoli-akrobatia, Ilmajooga, lasten tunnit, improvisaatio, show/street dance, reggaeton, twerk, whip cracking & Valmennus

Kuva Johannes Pirhonen

 

Paljasjalkainen Kangasalalainen 30 – vuotias tanssija, tanssinohjaaja ja projektinjohtaja. Tanssinut olen 4 -vuotiaasta saakka lajeja laidasta laitaan ja vuonna 2009 pääsin kokeilemaan tankotanssia jonka jälkeen tanko on aina kulkenut mukana enemmän ja vähemmän. Muutaman vuoden olen ollut pienellä tauolla Etelä – Pohjanmaan opiston Tanssilinjalla opiskelun ja Suomen teatteriopiston näyttelijäntyön perus- ja jatkolinjojen ajan koska intensiivinen opiskelu ei mahdollistanut harjoituksia samaan aikaan.

Meillä lajiin on myös enemmän ja vähemmän koukuttunut koirani joka ahkerasti reenailee mukana, eli lähinnä nukkuu nojaten tankoon. Tanssi on  minulle aina ollut keino rentoutua, käsitellä tunteita ja pitää hauskaa. Sanoinkin ettei hyvästä harrastuksesta koskaan tule ammattia mutta vannomatta paras ja tässä ollaan! Päivääkään en vaihtaisi pois vaikka pienyrittäjän arjessa on paljon huonoja puoliakin mutta hyvät voittaa aina. 🙂

Kuva Johannes Pirhonen

Matkailen paljon varsinkin USA:ssa hakemassa opetukseeni uusia tuulia ja kansainvälistä otetta. Itse en enää tanssiaikojeni kilpailujen jälkeen ole kauheasti tuntenut vetoa kisalavoille vaan tehnyt enemmän taide – esityksiä ihmisten iloksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin mutta tuomarina olen kunnostautunut myöhemmin sitäkin enemmän. Olen tunnettu tuomarina tiukasta linjastani mutta sen ei kannata antaa hämätä. Tunneillani on erittäin rento meininki jossa jokainen treenaa oman tasonsa mukaan. Itse olen nauravainen ja rakastan työskennellä ihmisten kanssa.

Tunneilla moka on lahja ja ainut sääntö on ettei saa tippua. Tärkeää on nimenomaan hyvä meininki ja että jokainen tuntee viihtyvänsä. Kaikilla meillä on eri tavoitteet ja kun se on itsellä selvillä niin me etenemme sen mukaan. Osaan myös turvallisesti puskea ihmisiä suorituksiin mitä he aluksi epäröivät koska useimmiten suurin este tehdä asioita on omien korviemme välissä. Mototonani on että meillä toteutetaan unelmia ja työskennellään niiden eteen. Pienistä tavoitteista syntyy suuria tuloksia ja vielä isompia tavoitteita. Vain taivas on rajana. Pyrin olemaan ohjaajana tasavertainen ja käyttämään hampurilaispalautetta sekä sopivassa suhteessa kiristystä, uhkailua ja lahjontaa! 😉 Ette uskokkaan miten tehokkaasti ihminen on valmis treenaamaan suklaan eteen! Tämä niksi on kokeiltu mm. USA:ssa Fazerin sinisellä eräällä tankotanssistudiolla missä vierailin. Monipuolinen tanssitausta ja satojen eri opettajien antamat opit yhdistyvät tekemisessäni ja opettamisessani. Oma suosikkini on improvisaatio mikä monelle on erittäin epämiellyttävää mutta minun kanssani opit kyllä mitä on laittaa musiikki päälle ja vain päästää irti. Olen myös erikoistunut pitämään erityishuomiota vaativien lasten ja nuorten tunteja sekä teen erilaisia vapaaehtois -projekteja erilaisuuden hyväksymiseksi.

 

 

 

Mari Mäki

Pole Power, Pole 2-3, ilma-akrobatia ja Valmennus

Olen harrastanut tankotanssia noin viitisen vuotta ja kilpaillut yksilö sekä duo -sarjoissa. Vahvuuksiani ovat tankotanssin rinnalla erityisesti voimailu ja kehonhallinta. Muuta laji ja ohjaustaustaa löytyy myös runsaasti. Olen toiminut tankoilun parissa sijaisohjaajana 1,5 vuotta Tampereella ja Kangasalla.  Ohjaan Kangasalla syksyllä tankotanssi ja ilma-akrobatia tunteja. Tunneillani viihtyvät kaiken tasoiset oppilaat ja otan sujuvasti kaikkien tarpeet huomioon kannustavalla otteella.

Olemme Sinin kanssa pitäneet useita paritanko workshoppeja jotka ovat olleet suosittuja ja hauskoja tunteja. Heittäytymiskykyinen ja huumorintajuinen saumattoman yhteistyön omaava duomme onkin suuri voimavaramme lavalla ja tuntien pidossa. Pariakrobatia temput sujuvat meiltä tangolla sekä lattia-tasossa.

 

 

 

 

 

 

 

Sini-Susanna Paavilainen

Vanhempi & Vauva touhutunnit, Ilmajooga, Pole 1-3 tasot,  Ilma-akrobatia, valmennus, Akrobatia, (käsillä seisonta, pari -akrobatia yms.)

 

Olen Tamperelainen 34-vuotias tankotanssi-, ilma-akrobatia- ja akrobatiaohjaaja.

Kaikenlainen temppuilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja se onkin suuri osa pikku persoonaani. Harvemmin pystyn istumaan tuolillakaan normaalisti. (näkisitpä minut nyt)
Luonnossa, lattioilla ja pitkin seiniä olen temppuillut syntymästäni asti.
Tangolla olen pyörinyt reilun viisi vuotta, se oli sellainen salamarakkaus ja ensimmäisen tunnin jälkeen olikin pakko heti tilata oma tanko kotiin.
Vertikaalikankaisiin olen solminut itseäni kolme vuotta ja kankailla lempipuuhaani on kaikenlaiset tiputukset ja kiepit.
 Olen kouluttautunut Pole Fitness basic / intermediate traineriksi, ilmajooga-ohjaajaksi sekä hyvinvointivalmentajaksi. Olen ollut myös acro yoga kursseilla.
 
Tunneillani pyrin siihen, että meillä olisi ryhmässä hauskaa ja jokainen saisi olla juuri oma ihana itsensä.
Toivon, että jokainen pääsee voittamaan itsensä ja toteuttamaan haaveitaan. Se näissä lajeissa on mun lempparijuttu, kun saat pitkän harjoittelun jälkeen sanoa itsellesi SÄ TEIT SEN! Välillä itkeä onnesta ja välillä ajaa itkien kotiin kun olikin kökkö päivä.
Pidän hulluttelusta ja hassuttelusta akrobatia tunneilla parasta on ”sekoilla” yhdessä.
Tulevaisuudessa haluaisin osata tanssia, mutta siihen asti Olavi Uusivirta saa laulaa
”tanssit vaikka et osaa”  , koska enhän voi edes oppia jos en yritä 😀

 

 

 

 

 

kuva:Suomen Tankotanssiliitto / Tomi Jokela

Tintti Mikkonen

Pole 1, Pole 2-3, Teematunnit; Spin, Choreo, Flow & Pole Power

Katso tästä Tintin kisavideo

 

”Aloitin tankotanssin 2011 ja laji vei mukaan välittömästi- monipuolisuutensa, haastavuutensa ja erilaisuutensa takia. Kunto koheni huomaamatta mieluisan lajin parissa .
Ohjaamisen aloitin 2013. Ohjaajana on ihanaa huomata kuinka tämän lajin parissa sinnikkyys palkitaan ja oppilaat saavat onnistumisen kokemuksia.
Laji on vienyt myös kisalavoille ympäri maailmaa- parhaat MM-sijoitukset on 2. ja 3. sija, SM- ja PM-mestaruuksia on kertynyt useita +40 ja +50-sarjoissa. Ohjaus ja kisaaminen on olleet pääroolissa, mutta joitakin esiintymisiäkin on vuosien varrella ollut.
Laji haastaa aina uudelleen ylittämään omat rajansa ja siinä osa tankotanssin kiehtovuudesta piileekin!!

 

 

 

 

Jenna Rautio 

Twerk, show/street dance

Jenna vastaa Kangasalla tanssituntien ohjauksesta sekä toimii apulaisena tapahtumissa ja muissa juoksevissa asioissa.

Rovaniemeläislähtöisen Jennan tanssiharrastus alkoi alle kouluikäisenä kansantanssin parissa. Sen jälkeen kuvioihin ovat tulleet mm. Hip hop, Commercial ja Twerk, joita hän on treenannut useamman vuoden. Jenna on myös kilpaillut ja esiintynyt näissä lajeissa. Hän pyrkii kehittämään itseään jatkuvasti eri opettajien ja uusien lajien tunneilla sekä workshopeilla.

Piagrinalla Jenna alkaa ohjaamaan aikuisten tuntina twerkkiä, lasten ja nuorten tunneilla tutustutaan vuorotellen useisiin lajeihin hiphopista show-tanssiin. Ohjaajana hän haluaa olla kannustava ja pyrkii siihen että hänen tunneiltaan lähdetään aina hyvällä fiiliksellä.

 

 

 

 

 

 

 

Niina Helminen

Sijaistukset ilma-akrobatia & tankotanssi

 

Aloitin tankotanssin pitkän haaveilun jälkeen kesällä 2012 ja se oli rakkautta heti. Ei mennyt kauaa, kun kotoakin löytyi tanko. Tämä laji vei mennessään. Olen aina rakastanut temppuilua ja uuden oppimista. Tämän lajin parissahan sitä riittää. Tankotanssi on ykköslajini, mutta kotoakin löytyy myös rengastrapetsi. Lisäksi harrastan telinevoimistelua, pariakrobatiaa ja tanssi tuolin kanssa ja ilman. Olen kilpaillut ja esiintynyt yksin sekä parin kanssa.

Kuva Iikka Pietilä

 

 

 

 

Olen ohjannut tankotanssi- ja rengastrapetsitunteja vuoden 2014 alusta ja sitä ennen pidin pienten lasten ponitunteja. Tunneilla haluan panostaa ennen kaikkea turvallisuuteen ja hauskuuteen. Jokaiselle löytyy varmasti sopivasti haastava vaihtoehto. Painotan paljon voimalla tekemistä ja sen kehittämistä. Rakastan sitä, että liikkeiden yhdistämisessä on vain mielikuvitus rajana ja jokainen voi tehdä tätä lajia oman näköisekseen.

.
.