Tanssi- ja akrobatia studio

Piia

Piia Eveliina – Piagrina
Tankotanssi, tuoli-akrobatia, Ilmajooga, lasten tunnit, improvisaatio, show/street dance, reggaeton, twerk, RollerDance / SkatePole, whip cracking & Valmennus

Kuva Petra Kotro Photography

Paljasjalkainen Kangasalalainen 30 – vuotias tanssija, tanssinohjaaja ja projektinjohtaja. Tanssinut olen 4 -vuotiaasta saakka lajeja laidasta laitaan ja vuonna 2009 pääsin kokeilemaan tankotanssia jonka jälkeen tanko on aina kulkenut mukana enemmän ja vähemmän. Muutaman vuoden olen ollut pienellä tauolla Etelä – Pohjanmaan opiston Tanssilinjalla opiskelun ja Suomen teatteriopiston näyttelijäntyön perus- ja jatkolinjojen ajan koska intensiivinen opiskelu ei mahdollistanut harjoituksia samaan aikaan.
Meillä lajiin on myös enemmän ja vähemmän koukuttunut koirani joka ahkerasti reenailee mukana, eli lähinnä nukkuu nojaten tankoon. Tanssi on minulle aina ollut keino rentoutua, käsitellä tunteita ja pitää hauskaa. Sanoinkin ettei hyvästä harrastuksesta koskaan tule ammattia mutta vannomatta paras ja tässä ollaan! Päivääkään en vaihtaisi pois vaikka pienyrittäjän arjessa on paljon huonoja puoliakin mutta hyvät voittaa aina. 🙂

Kuva Johannes Pirhonen
Matkailen paljon varsinkin USA:ssa hakemassa opetukseeni uusia tuulia ja kansainvälistä otetta. Itse en enää tanssiaikojeni kilpailujen jälkeen ole kauheasti tuntenut vetoa kisalavoille vaan tehnyt enemmän taide – esityksiä ihmisten iloksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin mutta tuomarina olen kunnostautunut myöhemmin sitäkin enemmän. Olen tunnettu tuomarina tiukasta linjastani mutta sen ei kannata antaa hämätä. Tunneillani on erittäin rento meininki jossa jokainen treenaa oman tasonsa mukaan. Itse olen nauravainen ja rakastan työskennellä ihmisten kanssa.
Tunneilla moka on lahja ja ainut sääntö on ettei saa tippua. Tärkeää on nimenomaan hyvä meininki ja että jokainen tuntee viihtyvänsä. Kaikilla meillä on eri tavoitteet ja kun se on itsellä selvillä niin me etenemme sen mukaan. Osaan myös turvallisesti puskea ihmisiä suorituksiin mitä he aluksi epäröivät koska useimmiten suurin este tehdä asioita on omien korviemme välissä. Mototonani on että meillä toteutetaan unelmia ja työskennellään niiden eteen. Pienistä tavoitteista syntyy suuria tuloksia ja vielä isompia tavoitteita. Vain taivas on rajana. Pyrin olemaan ohjaajana tasavertainen ja käyttämään hampurilaispalautetta sekä sopivassa suhteessa kiristystä, uhkailua ja lahjontaa! 😉 Ette uskokkaan miten tehokkaasti ihminen on valmis treenaamaan suklaan eteen! Tämä niksi on kokeiltu mm. USA:ssa Fazerin sinisellä eräällä tankotanssistudiolla missä vierailin. Monipuolinen tanssitausta ja satojen eri opettajien antamat opit yhdistyvät tekemisessäni ja opettamisessani. Oma suosikkini on improvisaatio mikä monelle on erittäin epämiellyttävää mutta minun kanssani opit kyllä mitä on laittaa musiikki päälle ja vain päästää irti. Olen myös erikoistunut pitämään erityishuomiota vaativien lasten ja nuorten tunteja sekä teen erilaisia vapaaehtois -projekteja erilaisuuden hyväksymiseksi.