Tanssi- ja akrobatia studio

Ohjeistus tunnille saapuvalle

Mitä pitää huomioida ja muistaa kun tulen tunnille?

1. Mukaan halu oppia ja kokeilla.
2. Shortsit ja pitkät housut/säärystimet lämmittelyä varten varsinkin talvella. Ei vetoketjuja tai muita metallisia osio vaatteissa tangolla tai ilmajooga kankaissa treenatessa.
3. Vesipullo & pikkupyyhe.
4. Ihoa ei kannata rasvata edellisen suihkukerran jälkeen. Rasva vaikeuttaa pitoa ja pilaa tangon. (ei koske tankotanssin soveltuvia rasvoja). Kädet kannattaa pestä aina ennen tunnille tuloa. Vältä kuitenkin öljypohjaisia saippuoita.
5. Korut pois ja napakoru teipattu piiloon varsinkin jatkotason tunneilla. -Korut oivat satuttaa tehdessä sinua ja vahingoittavat tankoa. Myös metalliset ulokkeet vaatteissa kuten vetoketju tekevät pahaa jälkeä tangolle.
6. Tarkista että tapaturmavakuutuksesi on voimassa ja se kattaa tankotanssin/akrobatian! Harrastus/kilpailuvakuutuksia lajiin saa mm. lajiliiton sivujen kautta. Useammat vakuutusyhtiöt tarjoavat harrastajille edullisia vakuutuksia. Tunnille tulija hyväksyy nämä ehdot ja vastuuvapautuslomakkeen. Ohjaajamme on koulutettu toimimaan turvallisuus edellä ja oppilaiden tulee noudattaa harjoituksissa heidän ohjeitaan eikä suinpäin sukeltaa tehtäviin joita ohjaaja ei ole neuvonut. Mikäli oppilas ei noudata ohjeita / turvallisuus sääntöjä on ohjaajalla oikeus siirtää oppilas tunnilta sivuun tai lopulta poistaa kokonaan tunnilta, mikäli oppilas on vaaraksi omalle tai muiden turvallisuudelle.

 

 

 

TUNNILLE SAAPUJAN OHJEET PÄIVITETTY VERSIO 2020:

• OTA MUKAAN: vesipullo ja pikkupyyhe. Pitkähihainen paita ja housut. Tankotanssiin myös shortsit.

• POISTA KORUT, KELLOT, VETOKETJULLISET VAATTEET YMS. jotka voivat vahingoittaa sinua ja aiheuttaa välineiden hajoamisen käyttökelvottomaksi.

• PESE KÄDET. Näin sinulla on parempi pito ja välineet säilyvät puhtaina.

• ODOTA HÄIRITSEMÄTTÄ MUITA TUNTEJA JOKO PUKUHUONEESSA TAI KÄYTÄVÄSSÄ. OPETTAJA KUTSUU SINUT TUNNILLE. Tilassa treenaa useampia ryhmiä samaan aikaan, joten yritetään välttää turhaa hälyä tuntien ulkopuolella.

• TILASSA EI SAA KOSKEA VÄLINEISIIN ENNEN TUNNIN ALKUA ILMAN OHJAAJAN LUPAA/OHJEITA TURVALLISUUS SYISTÄ! Oppilas, joka ei noudata ohjeita voidaan laittaa hetkeksi sivuun ja viimeisenä keinona poistaa tunnilta toistuvien rikkeiden vuoksi oman ja muiden turvallisuuden takaamiseksi.

• VÄLTÄ KÄSIRASVAN JA ÖLJYJEN KÄYTTÖÄ. POIKKEUKSENA TANKOTANSSIIN SOVELTUVAT RASVAT.

• TARKISTA ETTÄ TAPATURMAVAKUUTUKSESI KATTAA LAJIT JOITA HARRASTAT. STUDION PUOLESTA OPPILAILLA EI OLE TAPATURMAVAKUUTUSTA VAAN SEN HANKINTA ON JOKAISEN OMALLA VASTUULLA. Esimerkiksi tankotanssiliiton kautta on saatavissa edullinen vakuutus. Kysy neuvoja studio@piagrina.fi.

• OLET VELVOITETTU KUUNTELEMAAN JA NOUDATTAMAAN OHJAAJAN OPETUSTA. Vahingot sattuvat useimmiten juuri silloin kun ohjeita ei ole noudatettu.

• LAITA KÄYTTÄMÄSI TAVARAT SIISTISTI PAIKOILLEEN TREENIN JÄLKEEN.

• PYYDÄ AINA APUA JA KYSY JOS ET TIEDÄ TAI OLE VARMA. Henkilökuntamme on paikalla teitä varten.

• MIKÄLI HUOMAAT EPÄKOHTIA NIIN KERRO NIISTÄ VIIPYMÄTTÄ HENKILÖKUNNALLE,

 

Tervetuloa tunneille!

Poledance Piagrina
studio@piagrina.fi / 040 7577 307