PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Säännöt & Tietosuojaseloste

Kauden alussa on aina viikon ajan ilmainen kokeiluviikko. Kokeiluviikolla pääsee ilmaiseksi mille tahansa tunnille. Kirjoita kenttään ilmoittautumiskaavakkeessa, että osallistut ilmaiselle kokeiluviikolle. Mikäli oppilas jatkaa ilmaisen kokeilukerran jälkeen tulee ilmoittautuminen tehdä uudestaan ja ilmoittaa minkä kortin sekä maksutavan valitsee. Lomakkeen tiedot tallentuvat vain meidän omaan sähköiseen järjestelmään Kulttuuriosuuskunta Terän käyttöön sekä kirjanpitoon laskutusta varten. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä kolmansille tahoille. Mikäli annat luvan meidän omaan markkinointiin niin saat sähköpostiin studion infoviestejä harvakseltaan missä kerrotaan uusista kursseista ja tapahtumista studiolla. Ajanhermolla pysyt liittymällä facebook -ryhmään PD Piagrinan treenaajat: https://www.facebook.com/groups/1513735985311530/ ja seuraamalla studion sivua: https://www.facebook.com/pdpiagrina/
Maksutapoina meillä toimii laskutus, verkkokauppa, käteinen, Tyky ja Smartum setelit ja online palvelu (ei kortit). Huomioittehan että laskun maksuaika on 14 päivää
Alaikäisen ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.
Tutustuthan sääntöihin ennen ilmoittautumista tunneille.
Tervetuloa iloiseen joukkoon!

 

Säännöt:

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuessasi hyväksyt Poledance Piagrina tanssi -ja akrobatia studion säännöt. Kaikille tunneille/kursseille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautumiset tehdään ajanvaraus järjestelmän kautta osoitteessa: www.varaaheti.fi/piagrina.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on huolehdittava, että tiedot ovat ajan tasalla. Ilmoitamme peruutuksista ja muutoksista sähköpostitse ja Facebookissa. PD Piagrina treenaajat -ryhmässä sekä Poledance Piagrina -sivustolla.

KOKEILUVIIKKO/KOKEILUKERRAT

Kauden alussa järjestämme kolmen euron kokeiluviikot jolloin jokaiselle tunnille pääsee kolmen euron maksulla. Vastaavasti voit ostaa kokeiluviikolle 10 € henkilökohtaisen passin jolla saat rajattomasti kokeilla viikon aikana tunteja. Passi on henkilökohtainen. Kokeilukerroille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta. Kokeilutunnit järjestetään, vaikka osallistujia olisi vain yksi.
Ilmaisia kokeiluja on ainoastaan 30 min. pituisia tunteja kauden avajaispäivänä joille kokeiluviikko on jatkoa.
Orivedellä kauden ensimmäinen tunti on ilmainen kokeilukerta koska siellä ei ole erillistä avaispäivää tai kolmen euron viikkoa.

Aloittaessasi kesken kautta tiedustele mahdollisuutta kokeilukertaan, mikäli epäilet lajin sopivuutta.
Ilmoittautuminen kokeilukerroille on sitova.

 

OPPILASPAIKAN VARAUS

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat oppilaat jotka varaavat oppilaspaikan. Tunnille tehdään ajanvaraus varausjärjestelmän kautta. Saat muistutuksen tunnistasi 24h ennen tunnin alkua sähköpostiin. Voit varata tunnit yksittäin tai tehdä pitkäaikaisen varauksen koko kaudelle. Yksittäiset varaukset voit poistaa itse sähköpostilinkin kautta mutta pitkäaikaisen varauksen yhteydessä sinun tulee ilmoittaa ohjaajalle poissaolot heti kun tiedät niistä jotta voimme hallinnoijana peruuttaa tuntisi. Tunnit toteutuvat mikäli tunneilla on 12h ennen vähintään 3-4 ilmoittautunutta. Muuten perumme tunnin lähettämällä sähköpostin asiakkaille. Myöhemmin keväällä tulee käyttöön järjestelmä mihin pääsee kirjautumaan ja poistamaan myös pitkiä varauksia itse.
Poissaolot tulee ilmoittaa viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Sairastapauksissa riittää viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Alle tämän ajan vain virallisella todistuksella ja mikäli tuntia ei peruta ajoissa verotamme 6 € maksun asiakkaalta. Mikäli varauskäytännöt toimivat moitteettomasti jatkossa varausjärjestelmän helpottaessa varausten tekemistä ja seuraamista niin käytäntöjä voidaan muuttaa takaisin maksuttomaan peruuttamiseen. Voit myös peruuttaa tunteja viestillä tai whatsupilla numeroon 040 7577 307/ studio.
Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle ellei tätä ole kirjattu ylös tiedoksi toimistolle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus. Olet itse vastuussa omista tunneistasi ja että tuntikorttisi on joko studiolla tai aina mukana.

www.varaaheti.fi/piagrina varausjärjestelmän kautta varatut tunnit varausehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Tunneilta pois jääminen ei ole peruutus vaan siitä tulee aina ilmoittaa. Poissaolot ilmoitetaan mahdollisimman pian. Varausjärjestelmän kautta tehtävät tuntiperuutukset tehtävä 12 tuntia ennen tunnin alkua. Ilmaiseksi tunnin voi peruuttaa viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tuntia ei peruta ajoissa tai ollenkaan lähetämme peruuttamattomasta tunnista 6 € laskun. Ohjaajat saapuvat pitämään tunteja teitä varten. Heille maksetaan siitä palkka ja salista vuokra, joten on reilua heitä sekä järjestäjiä kohtaan että ilmoitatte mikäli ette olekaan saapumassa paikalle. Sairastodistuksella ja äkillisissä sairastapauksissa maksun mitätöinti mahdollisuus. Tunnin varaus mahdollisuus sulkeutuu 1h ennen tunnin alkua. Voit silti tulla paikan päälle jos tunnilla näkyy paikkoja.

Tankotanssitunnit toteutuvat mikäli vähintään 3 oppilasta osallistuu tunneille. Muilla tunneilla minimi 4 oppilasta ja Workshopeilla 5-8 oppilasta riippuen workshopista.

 

 

 

 

TEAM PIAGRINA KILPAILEMINEN JA VALMENNUS

Sinulla on mahdollisuus saada valmennusta ja esiintyä/kilpailla liittojen kilpailuissa edustaen Team Piagrinaa. Valmennusryhmälle pidetään erillisiä harjoituksia ja meillä on saatavilla yksityisvalmennus paketteja. Valmennettavat saavat mm. 15 % edun Team Piagrina tuotteista. Neuvoja sekä tuen kilpailuun/esitykseen valmistautuessa ja niihin tarvittavien valmisteluiden suhteen. Kaavakkeiden täyttö yms. viralliset asiat. Koreografia ja asustus sääntöjen mukaiseksi. Ohjeita omaan oheistreeniin valmennuksen ohella. Käytämme apuna eri alojen ammattilaisia ja teemme yhteistyötä Kansainvälisten tankotanssiliittojen kanssa. Vuonna 2019 Suomessa on kahdet sm -kilpailut eri ikäsarjoille sekä useita muita kilpailuja eri tasoisille kisailijoille. Pole Sport and Art federationin MM -kilpailut kilpaillaan myös Suomessa vuonna 2019.

Lisätietoja kilpailemisesta ja esiintyvistä ryhmistä saat tiedustelemalla piagrina@gmail.com.

Päävalmentaja ja tuomari Piia Henttinen 0407577307

POISSAOLOJEN KORVAUS

Oppilas voi korvata poissaolot toisella samanpituisella tunnilla missä on tilaa. Viimeistään korvaukset on hoidettava kortin voimassaolon puitteissa. Sairastapauksissa sekä muissa erikoistapauksissa myönnämme kortille jatkoaikaa. Ole yhteydessä ohjaajaan piagrina@gmail.com tai 040 7577 307 ja tiedustele onko tunnilla tilaa jolle, haluat saapua korvaamaan.

STUDION TIEDOTUS/INFO

Poledance Piagrina tiedottaa toiminnastaan nettisivuilla, Facebookissa omalla sivullaan (Poledance Piagrina) ja sähköpostitse mikäli olet antanut luvan, että lähetämme sinulle viestejä. Kiireelliset tuntiperuutukset ilmoitetaan tekstiviestillä tai Vellon kautta sähköpostilla.
Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla tai seuraat tiiviisti meitä sosiaalisessa mediassa ilmoituksien varalta.
Muuttuneet yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostitse. Tuntien peruutus infot tulevat vain tuntipaikan varanneille. Muilla on velvollisuus tarkistaa tuntien toteutuminen Facebookista tai ohjaajalta.

LASKUTUS JA MAKSUT

Kaikki tiedustelut maksuihin liittyen sähköpostitse: piagrina@gmail.com
Mikäli haluatte maksaa laskun osissa tai sopia maksusuunnitelmasta ole yhteydessä studion tiimijohtajaan sähköpostitse. Laskut lähetetään sinulle sähköpostitse tai paperisena erikseen pyydettäessä. Asiakas on vastuussa laskun saapumisesta, tarkistathan roskapostisi. Asiakas on vastuussa mahdollisista viivästyksistä maksussaan, huomautuskuluista ja ylimääräisistä kuluista, mikäli lasku on hukkunut esimerkiksi roskapostiin.
Voit myös ostaa kurssikortit verkkokaupastamme osoitteesta: http://www.piagrina.fi/kauppa/
Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka oppilas ei osallistuisi.
Palautamme maksuja ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.
Palautuksista vähennämme toimistokulut 10€.

ALENNUKSET

Opiskelija alennukseen on oikeutettu opiskelija, jolla on esittää voimassa oleva opiskelijakortti. Työttömät ja kodinhoidontuen saajilta haluamme myös Kelan sivuilta tulostettavan tositteen nähtäväksi, että olette oikeutettu alennukseen.
Kurssikorteissa sisarus/perhealennus lasketaan jokaiselle perheenjäsenelle tai yhteissummasta.

VAKUUTUS

Oppilaitamme ei ole vakuutettu studion puolesta, hoidathan vakuutukset kuntoon! Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta. Täytäthän vastuuvapautus lomakkeen ennen tunnille tuloa!
Vakuutuksen voi hankkia myös helposti ja edullisesti samalla kun liityt Suomen tankotanssiliiton jäseneksi. Katso että liität jäsenyytesi Team Piagrina nimekkeen alle. Kysy neuvoa niin voimme tehdä myös hakemuksen yhdessä studiolla. Jäsenyys ja lisenssit hoidetaan osoitteessa: https://www.suomisport.fi/

Lisätietoja osoitteesta:https://www.tankotanssi.fi/

Toinen suomalainen liitto:
www.polesport.fi

 

YLEISET OHJEET KOSKIEN TUNTEJA JA NIILLE OSALLISTUMISTA!

Huomioittehan että varaamme tunneistamme tarvittaessa 5 minuuttia siirtymisiin yms. pakollisiin valmisteluihin.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.
Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion pukuhuoneessa. Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.
Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on jokin sairaus josta opettajan olisi hyvä tietää.
Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla. Ilmoita kirjallisesti toimistoomme, jos et anna lupaa kuvamateriaalin käyttöön.
Studio pidättää oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin. Meillä opittuja koreografioita ei saa esittää julkisissa tilaisuuksissa ilman koreografin lupaa.

Varaus ehdot ja ilmoittautuminen
Ilmoittautumalla tunneille hyväksyt samalla säännöt ja ehdot. Tunnit ovat kurssimuotoisia mutta voit myös halutessasi käydä eri tunneilla joka viikko joilla on tilaa, kunhan sinulla on tuntikortti ostettuna meille. Tuntikortti käy maksuvälineenä kaikilla viikko tunneilla. Workshoppien hinnasto ja maksutavat ilmoitetaan kunkin kohdalla erikseen.
Tunneille osallistuminen:
Kaikille tunneille voi osallistua 15 vuotta täyttänyt henkilö mutta kaikki alle 18 -vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Muut nuoremmat ikäryhmät kuten lapset on jaoteltuna omiin ikäryhmiinsä jotka on erikseen ilmoitettu aikataulussa.
Mikäli sinulla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tarkista lajien sopivuus sinulle lääkäriltäsi. Tunneille osallistutaan omalla vastuulla, ja suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta tai Suomen Tankotanssiliiton jäsenyyttä jnnka kautta saa edellisen vakuutuksen itselleen. Huoltajan luvalla olemme poikkeustapauksissa päästäneet irtotunneillemme 15 vuotta nuorempia henkilöitä.
ENNEN TUNTIA SALIIN EI SAA MENNÄ RIEHUMAAN TAI TEHDÄ HARJOITUKSIA ILMAN OPETTAJAN OHJEITA! Emme ole vastuussa näin sattuneista tapaturmista. Mikäli Sali on vapaana ennen omaa tuntiasi voit varata itsellesi paikan ja putsata tangon valmiiksi. Harjoitukset aloitetaan opettajan johdolla.
Ennen tunnille tuloa varmista, että kaikki korut ja sormukset on otettu pois. Ne voivat vahingoittaa ja pilata tangon pinnan sekä satuttaa sinua harjoitellessasi. Vältä vetoketjuja ja muita metallisia osioita vaatteissa joilla harjoittelet. Pitoa helpottaa, kun jätät levittämättä kosteusvoiteen edellisen suihkukerran jälkeen. Kysy ohjaajalta neuvoa rasvoista jotka soveltuvat tangon kanssa käytettäviksi varsinkin talviaikaan.

Tuntien peruminen:

Vello varausjärjestelmä: Tunneilta pois jääminen ei ole peruutus vaan siitä tulee aina ilmoittaa. Poissaolot ilmoitetaan mahdollisimman pian ja vellon varausjärjestelmänkautta tehtävät tuntiperuutukset tehtävä 12 tuntia ennen tunnin alkua. Ilmaiseksi tunnin voi peruuttaa viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tuntia ei peruta ajoissa tai ollenkaan lähetämme peruuttamattomasta tunnista 6 € laskun. Ohjaajat saapuvat pitämään tunteja teitä varten. Heille maksetaan siitä palkka ja salista vuokra, joten on reilua heitä sekä järjestäjiä kohtaan että ilmoitatte mikäli ette olekaan saapumassa paikalle. Sairastodistuksella ja äkillisissä sairastapauksissa neuvottelu mahdollisuus. Tunnin varaus mahdollisuus vellon kautta sulkeutuu 1h ennen tunnin alkua. Tankotanssitunnit toteutuvat mikäli vähintään 3 oppilasta osallistuu tunneille. Muilla tunneilla minimi 4 oppilasta ja Workshopeilla 5-8 oppilasta riippuen workshopista.

 

Varatut tunnit tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Äkillisissä sairastapauksissa riittää kun ilmoittaa samana päivänä.
Peruutukset tehdään lähettämällä tekstiviesti tai WhatsApp -viesti studion numeroon +358 40 7577 307. Ihan viimeistään 6 tuntia ennen tuntia!
Huom! Peruuttamatta jätetyistä tunneista laskutamme 6 € tuntimaksun.

Maksaminen:

Irtotunnit maksetaan paikan päällä käteisellä tai etukäteen verkkokaupassamme. Isommat tuntikortit laskutetaan tai ostetaan verkkokaupastamme. Laskutus tiedot kysytään ilmoittautuessa. Kun tilaat laskun niin mieti tarkkaan minkä kortin otat. Muutoksia ja peruutuksia laskuihin ei tehdä kuin lisämaksua vastaan joka on 10 €/ lasku. Erinäiset sairastapaukset ja vammautumiset sekä muut yllättävät elämänmuutokset, jotka estävät harrastusta huomioidaan tapauskohtaisesti ja lisä aikaa kortin pituuteen voi hakea hyvin perustein kun asiaa tiedustelee studion Tiimijohtajalta.
Kortteja ei vaihdeta takaisin rahaksi. Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia perhe kohtaisia tarjouksia lukuun ottamatta. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Korttien voimassaoloaika:
Kortit ovat voimassa kunkin kohdalla ilmoitetun ajan.
5 x kortti on voimassa 4 kk ostopäivästä ja 10 x kortit ja sitä isommat 5 kk käyttöönottopäivästä. Muut tarjoukset ja kortit ilmoitetaan erikseen verkkokaupassa tai studiolla.

Tuntimuutokset:
Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin. Sairastapauksissa pyrimme aina hankkimaan sijaisen tunnille.
Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin/kurssin mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 3.
Peruutuksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti tekstiviestillä tunnille mukaan ilmoittautuneille olettaen, että olet antanut meille luvan lähettää sinulle info -viestejä.

Tarkista että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja kirjoitettu oikein.
Poledance Piagrina pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
Lisätietoja säännöistämme saa sähköpostitse piagrina@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7577 307.

 

Vastuuvapautuslomake

Tietosuojaseloste.tera.piagrina