Tanssi- ja akrobatia studio

Säännöt & Tietosuojaseloste

Asiakasjärjestelmän tiedot tallentuvat vain meidän omaan sähköiseen järjestelmään jota hallinnoi Kulttuuriosuuskunta Terä. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä kolmansille tahoille. Mikäli annat luvan meidän omaan markkinointiin niin saat sähköpostiin studion infoviestejä harvakseltaan missä kerrotaan uusista kursseista ja tapahtumista studiolla. Ajanhermolla pysyt liittymällä facebook -ryhmään PD Piagrinan treenaajat: https://www.facebook.com/groups/1513735985311530/ ja seuraamalla studion sivua: https://www.facebook.com/pdpiagrina/

 

INFO RYHMÄ WHATSAPP: Pyydä että sinut liitetään ryhmään viestillä numeroon 0407577307.

Tähän ryhmään vain studion infot. keskustelu ja kysymykset suoraa studiolle tai facebookkiin.

 

 

Maksutapoina meillä toimii laskutus, verkkokauppa, käteinen, E-passi, Edenred, Eazybreak, Tyky ja Smartum setelit ja online palvelu (ei kortit). Huomioittehan että laskun maksuaika on 14 päivää.
Alaikäisen ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä.
Tutustuthan sääntöihin ennen ilmoittautumista tunneille.
Tervetuloa iloiseen joukkoon. 🙂

 

Säännöt:

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuessasi hyväksyt Poledance Piagrina tanssi -ja akrobatia studion säännöt. Kaikille tunneille/kursseille on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittautumiset tehdään ajanvaraus järjestelmän kautta osoitteessa: www.varaaheti.fi/piagrina.
Alle 18-vuotiaan ilmoittautuminen tulee olla huoltajan tekemä. Asiakas on vastuussa yhteystietojen oikeellisuudesta. Asiakkaan on huolehdittava, että tiedot ovat ajan tasalla. Ilmoitamme peruutuksista ja muutoksista sähköpostitse, whatsapissa ja facebookissa Poledance Piagrina -sivustolla.

KOKEILUVIIKKO/KOKEILUKERRAT

Järjestämme aika ajoin kokeilupäiviä. Kokeilukerroille ilmoittaudutaan varausjärjestelmän kautta. Kokeilutunnit järjestetään, vaikka osallistujia olisi vain yksi. Ilmoittautuminen kokeilutunneille on sitova.

Uudet asiakkaat voivat hyödyntää 10 € kokeilutunti edun millä tahansa normaalilla viikkotunnilla saapuessaan studiolle ensimmäistä kertaa.

 

OPPILASPAIKAN VARAUS

Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat oppilaat jotka varaavat oppilaspaikan. Tunnille tehdään ajanvaraus varausjärjestelmän kautta. Saat muistutuksen tunnistasi 24h ennen tunnin alkua sähköpostiin. Voit varata tunnit yksittäin tai tehdä meiltä sähköpostin kautta pitkäaikaisien varauksen tunneille. Yksittäiset varaukset voit perua itse järjestelmästä 24 h ennen  tunnin alkua. (korona aikana voit perua tunnin järjestelmän kautta 1h ennen) Tunnit toteutuvat mikäli tunneilla on 24h ennen vähintään 3-4 ilmoittautunutta. Muuten järjestelmä peruu tunnin automaattisesti.
Poissaolot tulee ilmoittaa viimeistään  24 h ennen tunnin alkua. Äkillisissä sairastapauksissa hyväksytään pienempikin varoaika. Alle tämän ajan vain virallisella todistuksella ja mikäli tuntia ei peruta ajoissa verotamme 6 € maksun asiakkaalta tai hän menettää käytetyn kerran. Tämä ei koske kausimaksun maksaneita. Heillä ei ole poissaolojen ilmoitus pakkoa.  Voit myös peruuttaa tunteja viestillä tai whatsupilla numeroon 040 7577 307/ studio.  Korona aikana joustamme poissaolojen suhteen tilanteen huomioiden. Sairaana ei saa tulla treeneihin.

Korona ajan huomio: Mikäli olet matkustanut ulkomailla muistathan tulla treeneihin vasta kun omaehtoinen karanteeni aika täyttyy. Myös jos perheessä on sairaita tai altistumisia suosittelemme jättämään sen viikon treenit väliin. 

Oppilaspaikkaa ei voi perua suullisesti vastaanottoon eikä opettajalle ellei tätä ole kirjattu ylös tiedoksi toimistolle. Tunneilta poisjääminen ei ole peruutus. Olet itse vastuussa omista tunneistasi ja kertojen käytöstä. Mikäli tarvitset perustellusti kortille jatkoaikaa (sairastumiset yms.) ilmoita siitä meille.

www.varaaheti.fi/piagrina varausjärjestelmän kautta varatut tunnit varausehdot:

samat kuin yllä olevat. Tunnin varaus mahdollisuus sulkeutuu 1h ennen tunnin alkua. Voit silti tulla paikan päälle jos tunnilla näkyy vapaita paikkoja.

Tankotanssitunnit toteutuvat mikäli vähintään 3-4 oppilasta osallistuu tunneille. Muilla tunneilla minimi 4 oppilasta ja Workshopeilla 5-8 oppilasta riippuen workshopista.

 

 

 

 

TEAM PIAGRINA KILPAILEMINEN JA VALMENNUS

Sinulla on mahdollisuus saada valmennusta ja esiintyä/kilpailla liittojen kilpailuissa edustaen Team Piagrinaa. Valmennusryhmälle pidetään erillisiä harjoituksia ja meillä on saatavilla yksityisvalmennus paketteja. Valmennettavat saavat mm. 15 % edun Team Piagrina tuotteista. Neuvoja sekä tuen kilpailuun/esitykseen valmistautuessa ja niihin tarvittavien valmisteluiden suhteen. Kaavakkeiden täyttö yms. viralliset asiat. Koreografia ja asustus sääntöjen mukaiseksi. Ohjeita omaan oheistreeniin valmennuksen ohella. Käytämme apuna eri alojen ammattilaisia ja teemme yhteistyötä Kansainvälisten tankotanssiliittojen kanssa.

Lisätietoja kilpailemisesta ja esiintyvistä ryhmistä saat tiedustelemalla piagrina@gmail.com. puh: 0407577307

 

Voit toivoa valmentajaksi ketä tahansa ohjaajaamme.

 

POISSAOLOJEN KORVAUS

Oppilas voi korvata poissaolot toisella viikkotunnilla missä on tilaa. Viimeistään korvaukset on hoidettava kortin voimassaolon puitteissa. Sairastapauksissa sekä muissa erikoistapauksissa myönnämme kortille jatkoaikaa. Ole yhteydessä studion asiakaspalveluun studio@piagrina.fi tai 040 7577 307 ja tiedustele onko tunnilla tilaa jolle, haluat saapua korvaamaan.

STUDION TIEDOTUS/INFO

Poledance Piagrina tiedottaa toiminnastaan nettisivuilla, Facebookissa omalla sivullaan (Poledance Piagrina), Instagramissa @studiopiagrina ja sähköpostitse mikäli olet antanut luvan, että lähetämme sinulle viestejä. Kiireelliset tuntiperuutukset ilmoitetaan viesteillä.
Huolehdithan että yhteystietosi ovat ajan tasalla tai seuraat tiiviisti meitä sosiaalisessa mediassa ilmoituksien varalta.
Muuttuneet yhteystiedot voi päivittää varausjärjestelmään omalle tilille. Tuntien peruutus infot tulevat vain tuntipaikan varanneille. Muilla on velvollisuus tarkistaa tuntien toteutuminen varauskalenterista.

 

LASKUTUS JA MAKSUT

Kaikki tiedustelut maksuihin liittyen sähköpostitse: studio@piagrina.fi
Mikäli haluatte maksaa laskun osissa tai sopia maksusuunnitelmasta ole yhteydessä sähköpostitse. Laskut lähetetään sinulle sähköpostitse tai paperisena erikseen pyydettäessä. Asiakas on vastuussa laskun saapumisesta, tarkistathan roskapostisi tai kysele laskua jos sitä ei kuulu. Asiakas on vastuussa mahdollisista viivästyksistä maksusuorituksessaan, huomautuskuluista tms.
Voit myös ostaa kurssikortit verkkokaupastamme osoitteesta: http://www.piagrina.fi/kauppa/
Ilmoittautuminen leireille, kursseille ja workshopeille on sitova ja lasku erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi, vaikka oppilas ei osallistuisi.
Palautamme maksuja ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, lääkärintodistus on toimitettava palautusta varten meille kolmen viikon sisällä. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.
Palautuksista vähennämme toimistokulut 10€.

ALENNUKSET

Opiskelija alennukseen on oikeutettu opiskelija, jolla on esittää voimassa oleva opiskelijakortti. Työttömät ja kodinhoidontuen saajilta haluamme myös Kelan sivuilta tulostettavan tositteen nähtäväksi, että olette oikeutettu alennukseen.
Kurssikorteissa sisarus/perhealennus lasketaan jokaiselle perheenjäsenelle tai yhteissummasta. Alennukset -10 %.

 

VAKUUTUS

Oppilaitamme ei ole vakuutettu studion puolesta, hoidathan omat vakuutuksesi kuntoon. Suosittelemme kaikille henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta joka kattaa harrastuksen. Varmista tämä omasta vakuutusyhtiöstäsi. Tankotanssiliitto tarjoaa myös heidän jäsenilleen mahdollisuutta edulliseen harrastusvakuutukseen josta voit tiedustella lisää studion ohjaajilta niin neuvomme asiassa eteenpäin. Tämä käytäntö on voimassa kaikilla studioilla.

Vakuutuksen voi hankkia myös helposti ja edullisesti samalla kun liityt Suomen tankotanssiliiton jäseneksi. Katso että liität jäsenyytesi Team Piagrina nimekkeen alle. Kysy neuvoa niin voimme tehdä myös hakemuksen yhdessä studiolla. Jäsenyys ja lisenssit hoidetaan osoitteessa: https://www.suomisport.fi/

Lisätietoja osoitteesta:https://www.tankotanssi.fi/

Toinen suomalainen liitto:
www.polesport.fi

 

YLEISET OHJEET KOSKIEN TUNTEJA JA NIILLE OSALLISTUMISTA!

Huomioittehan että varaamme tunneistamme tarvittaessa 5 minuuttia siirtymisiin yms. pakollisiin valmisteluihin.
Matkapuhelimet pidettävä kiinni / äänettömällä tuntien aikana. Arvoesineet otettava mukaan saliin, koulu ei ota vastuuta hukkuneista tavaroista.
Vanhemmat voivat odottaa lasten tanssitunnin ajan tanssistudion pukuhuoneessa. Vanhempia otetaan mukaan tanssisaliin vain opettajan kutsuessa.
Ilmoitathan opettajalle, jos oppilaalla on jokin sairaus josta opettajan olisi hyvä tietää. Huomioithan että uusissa tiloissamme joihin muutamme myöhemmin syksyllä treenaa samaan aikaan myös pikkuteatteri. Näinä aikoina pukuhuoneissa ja salissa pitää noudattaa kunnioitusta työskentelyrauhaan ja välttää turhaa riehumista ja metelöintiä.

Dokumentointi:
Tanssikoulullamme on oikeus käyttää näytöksissä sekä esiintymisissä otettuja kuvia. Tanssikoulu voi dokumentoida tanssitunteja ja esityksiä kuvaamalla ja videoimalla mikäli oppilailta on kysytty lupa. Lapsia emme kuvaa ilman huoltajan ja lapsen suostumusta. Kuvausmateriaalia voidaan käyttää opetustarkoitukseen, julkaisuissa, markkinoinnissa ja nettisivuilla.
Studio pidättää oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin. Meillä opittuja koreografioita ei saa esittää julkisissa tilaisuuksissa ilman koreografin lupaa.

 

Varausehdot ja ilmoittautuminen
Ilmoittautumalla tunneille hyväksyt samalla säännöt ja ehdot. Tunnit ovat kurssimuotoisia mutta voit myös halutessasi käydä eri tunneilla joka viikko joilla on tilaa, kunhan sinulla on tuntikortti ostettuna meille. Tuntikortti käy maksuvälineenä kaikilla viikko tunneilla. Workshoppien hinnasto ja maksutavat ilmoitetaan kunkin kohdalla erikseen.
Tunneille osallistuminen:
Kaikille tunneille voi osallistua 14 -vuotta täyttänyt henkilö mutta kaikki alle 18 -vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Muut nuoremmat ikäryhmät kuten lapset on jaoteltuna omiin ikäryhmiinsä jotka on erikseen ilmoitettu aikataulussa.
Mikäli sinulla on jokin pysyvä tai tilapäinen sairaus, vamma tai lääkitys, tarkista lajien sopivuus sinulle lääkäriltäsi. Tunneille osallistutaan omalla vastuulla, ja suosittelemme kaikille vapaa-ajan tapaturmavakuutusta tai Suomen Tankotanssiliiton jäsenyyttä jonka kautta saa edellisen vakuutuksen itselleen. Huoltajan luvalla olemme päästäneet irtotunneillemme 14 vuotta nuorempia henkilöitä.

ENNEN TUNTIA SALIIN EI SAA MENNÄ RIEHUMAAN TAI TEHDÄ HARJOITUKSIA ILMAN OPETTAJAN OHJEITA! Emme ole vastuussa näin sattuneista tapaturmista. Mikäli Sali on vapaana ennen omaa tuntiasi voit varata itsellesi paikan ja putsata tangon valmiiksi. Harjoitukset aloitetaan opettajan johdolla.

Ennen tunnille tuloa varmista, että kaikki korut ja sormukset on otettu pois. Ne voivat vahingoittaa ja pilata tangon pinnan sekä satuttaa sinua harjoitellessasi. Vältä vetoketjuja ja muita metallisia osioita vaatteissa joilla harjoittelet. Pitoa helpottaa, kun jätät levittämättä kosteusvoiteen edellisen suihkukerran jälkeen. Kysy ohjaajalta neuvoa rasvoista jotka soveltuvat tangon kanssa käytettäviksi varsinkin talviaikaan.

Tuntien peruminen:

Tunneilta pois jääminen ei ole peruutus vaan siitä tulee aina ilmoittaa. Paitsi jos sinulla on kausikortti. Poissaolot ilmoitetaan mahdollisimman pian kun tiedät ettet pääse tunnille. Varausjärjestelmänkautta tehtävät tuntiperuutukset tehtävä 24 tuntia ennen tunnin alkua. Ilmaiseksi tunnin voi peruuttaa viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Mikäli tuntia ei peruta ajoissa tai ollenkaan lähetämme peruuttamattomasta tunnista 6 € laskun tai menetät käyntikerran. Ohjaajat saapuvat pitämään tunteja teitä varten. Heille maksetaan siitä palkka ja salista vuokra, joten on reilua heitä sekä järjestäjiä kohtaan että ilmoitatte mikäli ette olekaan saapumassa paikalle. Sairastodistuksella ja äkillisissä sairastapauksissa maksua ei peritä. Tunnin varaus mahdollisuus sulkeutuu 1h ennen tunnin alkua. Tankotanssitunnit toteutuvat mikäli vähintään 3-4 oppilasta osallistuu tunneille. Muilla tunneilla minimi 4 oppilasta ja Workshopeilla 5-8 oppilasta riippuen workshopista. Mikäli tunti peruuntuu meidän toimestamme siitä ei koidu asiakkaalle maksuja. Kerta sekä kortin voimassaolo siirtyy viikolla eteenpäin.

 

Lyhyesti:

Varatut tunnit tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Äkillisissä sairastapauksissa riittää kun ilmoittaa samana päivänä.
Peruutukset tehdään lähettämällä tekstiviesti tai WhatsApp -viesti studion numeroon +358 40 7577 307.

Huom! Peruuttamatta jätetyistä tunneista laskutamme 6 € tuntimaksun.

Maksaminen:

Irtotunnit maksetaan paikan päällä käteisellä tai etukäteen verkkokaupassamme. Isommat tuntikortit laskutetaan tai ostetaan verkkokaupastamme. Laskutus tiedot kysytään ilmoittautuessa. Kun tilaat laskun niin mieti tarkkaan minkä kortin otat. Muutoksia ja peruutuksia laskuihin ei tehdä kuin lisämaksua vastaan joka on 10 €/ lasku. Erinäiset sairastapaukset ja vammautumiset sekä muut yllättävät elämänmuutokset, jotka estävät harrastusta huomioidaan tapauskohtaisesti.  Lisä aikaa kortin pituuteen voi hakea hyvin perustein kun asiaa tiedustelee studiolta.

Kortteja ei vaihdeta takaisin rahaksi. Kaikki kortit ovat henkilökohtaisia, perhe kohtaisia tarjouksia lukuun ottamatta. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Korttien voimassaoloaika:
Kortit ovat voimassa kunkin kohdalla ilmoitetun ajan.
5 x kortti on voimassa  5 kk  ja 10 x kortit ja sitä isommat 6 kk käyttöönottopäivästä. Muut tarjoukset ja kortit ilmoitetaan erikseen verkkokaupassa tai studiolla.

Tuntimuutokset:
Pidätämme kaikki oikeudet tilapäisiin ja pysyviin tunti- sekä opettajamuutoksiin. Sairastapauksissa pyrimme aina hankkimaan sijaisen tunnille.
Pidätämme oikeuden peruuttaa tunnin/kurssin mikäli ilmoittautuneita on vähemmän kuin 3.
Peruutuksista ilmoitamme aina henkilökohtaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä tunnille mukaan ilmoittautuneille olettaen, että olet antanut meille luvan lähettää sinulle info -viestejä.

Tarkista että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja kirjoitettu oikein.
Poledance Piagrina pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
Lisätietoja säännöistämme saa sähköpostitse piagrina@gmail.com tai puhelimitse +358 40 7577 307.

 

Vastuuvapautuslomake

Tietosuojaseloste.tera.piagrina