PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

Kaikki tunnit ovat pienryhmä opetusta rennossa ilmpiirissä jossa jokainen saa treenata omien tavoitteidensa ja tasonsa mukaan ammattitaitoisessa opetuksessa.

Tankotanssi / Pole Sport / Pole Acro
-Tangon avulla tehtäviä akrobatia liikkeitä. Tunteja kaiken tasoisille alkeista- edistyneisiin. Tunneilla max. 12 oppilasta kerralla
Kesto: 60 min

Pole Power
-Kehitetään voimaa erilaisia tankotanssitemppuja varten. Sopii kaiken tasoisille koska jokaiselle tasolle löytyy tunnilta omat harjoitteensa.
Mahtava tapa kehittää voimaa uusia temppuja varten. Jos salilla käynti alkaa puuduttaa tai kaipaat vaihtelua niin tämä on juuri sinulle! Sopii myös erityisesti miehille.

Lasten Tankotanssi 7 v. ->
Lapsille sopivat tankoakrobatia tunnit joilla harjoitellaan tankotanssin tekniikkaa ja akrobatiaa.
Tehdään pari ja ryhmätemppuja tangolla sekä tanssillisia harjoituksia että improvisaatio harjoituksia tangon kanssa.
Max. 12 oppilasta tunnilla.
Kesto: 60 min

Lasten tempputunti 4-6 v.
Harjoitellaan ikään sopivia koordinaatiota ja kehonhallintaa kehittäviä harjoituksia, perusakrobatia temppuja permannolla sekä muita salin välineitä apuna käyttäen. Muun muassa tankoja kiipeämisharjoituksiin ja paritemppujen tekemiseen. Jokaisen tunnin alkuun teemme akrobaattisia ja tasapainoilua vaativia harjoituksia tukevan alkuleikin ja lämmittelyn. Tarkoitus on luoda osallistujille hauska ja mieluinen tempputuokio mihin lapset mielellään tulevat kerran viikossa harjoittelemaan.
Sopii kaikille temppuilusta ja akrobatiasta kiinnostuneille. Sopii hyvin ensimmäiseksi harrastukseksi.
Tunnille otetaan maksimissaan 8 lasta
Kesto: 45 min

Tuoliakrobatia
-Tuoliakrobatiassa harjoitellaan akrobatia liikkeitä tuolin kanssa tehtynä sekä teemme tanssillisia harjoituksia tuolin kanssa ja koreogafiaa missä yhdistyvät tanssi ja tuoliakrobatia.
Kesto: 60 min

Akrobatia
kesto: 60 min
Tunnilla on jokaisella kerralla eri teema. Yhtenä kertana harjoitellaan päälläseisontaa toisena käsilläseisontaa, kolmantena pariakrobatiaa ja pyramideja. Tämä tunti sopii kaikille jotka haluavat monipuolisesti kokeilla ja harjoitella akrobatiaa. Suositellaan tankotanssitunneilla kävijöille oheistreeniksi tukemaan tankotanssitemppujen harjoittelua. Käsilläseisonta on avain moneen kehonhallinnalliseen temppuun. Tunneilla toimii vieraileva ohjaaja jolta ei koskaan ideat lopu kesken. Hän kävelee vaikka siltakaadossa portaat alhaalta ylös.

PD Yoga Wheel
kesto: 60 min
Kehonhuoltoa, rentoutumista, lihaskuntoharjoittelua, tasapainoa, notkeutta ja kehonavausta Yoga Wheelin avulla tehtäviä harjoituksia. Akrobaattisemmat temput jätetään perustunneilla vähemmälle mutta akrobatia tunneilla ja edistyneiden tunneilla luvassa niitäkin. Kuuntelemme oppilaiden toiveita ja rakennamme tunteja niiden mukaan. Yoga Wheel toimii myös pariharjoituksissa hyvänä apuvälineenä.

Mitä pitää huomioida kun tulen tunnille?
1. Mukaan iloinen mieli ja halu oppia
2. Shortsit ja pitkät housut lämmittelyä varten
3. vesipullo & pikkupyyhe
4. Ihoa ei kannata rasvata edellisen suihkukerran jälkeen. Rasva vaikeuttaa pitoa ja pilaa tangon.
5. Korut pois ja napakoru teipattu piiloon varsinkin jatkotason tunneilla. -Korut oivat satuttaa tehdessä sinua ja vahingoittavat tankoa. Myös metalliset ulokkeet vaatteissa kuten vetoketju tekevät pahaa jälkeä tangolle.
6. Tarkista että tapaturmavakuutuksesi on voimassa ja se kattaa tankotanssin/akrobatian! Harrastus/kilpailuvakuutuksia lajiin saa mm. liiton sivujen kautta joka on 80 € /vuosi.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen piagrina (a) gmail.com tai puhelimitse 040 757 7307 / Piia. Pidän myös tilauksesta tunteja ryhmille, kuten polttariporukoille, sekä halutessasi myös yksityistunteja. Kysy lisää!