PoleDance Piagrina – Tanssistudio

Workshopit

Twerk workshop

Sunnuntaina 18.11.2018 klo 15.00-16.00

Twerkkaus eli twerking on provosoiva tanssityyli, jota tanssitaan erityisesti hip-hop-musiikin tahtiin. Tanssin ominaisliikkeet ovat alavartalopainotteisia. Tällä tunnilla jalat joutuvat varmasti koetukselle eli älä suunnittele kyykkytreeniä seuraavalle päivälle.
Twerk käy myös kuntoilusta kuten muutkin tanssilajit.
Pakaroille kyytiä Twerk -liikkeillä! Harjoitukset vaikuttava eritoten lantion syviin lihaksiin. Se myös vahvistaa korsettilihaksita, alaselkää ja vatsalihaksia. Kyykyssä tehty liike käy myös reisilihaksiin. Ei kannata siis tsuunnitella reisipäivää salille tämän tunnin jälkeen. Tunnille tarvitset polvisuojat tennareiden lisäksi.

Opettaja: Asta Pussinen.
Astan tausta tanssimaailmassa on lähestulkoon kaikkea A:sta Ö:hön. Viimeiset 10 vuotta Asta on ollut enemmän tankotanssin parissa ohjaten sitä mutta muutamana viime vuonna myös Twerk on kuulunut Astan intohimoihin. Twerkkiä hän on ohjannut näin ollen myös tankotanssistudioilla. Astan workshopeilla kiitosta on saanut erityisesti hänen tapansa opettaa ja selittää asiat niin että nekin joilla ei ole minkäänlaista tanssitaustaa ymmärtävät miten sitä kehoa pitäisi liikuttaa ja minne.

 

Hinta: 15 € / rasti tuntikortilta

Maksutapoina Käteinen, Tyky tai Smartum setelit/ Online -palvelu tai verkkokauppa.

Varustus: Perus treenivaatteet, tennarit ja polvisuojat tai säärystimet polvien suojaksi.

Opetuspaikka: Kangasalantie 960, 36200 Kangasala, S-marketin takana.
Soita: 0407577307 jos et meinaa löytää

Sitovat ilmoittautumiset 13.11 mennessä osoitteessa:https://vello.fi/studiopiagrina/

 

Vapaa treenivuoro

Sunnuntaina 18.11.2018
klo 17.30-18.30

Vapaalla treenivuorolla jokainen saa harjoitella haluamiaan temppuja kaikilla välineillä mitä salista löytyy. Nämäkin harjoitukset tapahtuvat omalla vastuulla, joten muista tarkistaa tapaturmavakuutuksesi kattavuus. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.
Ilmoittautumiset: https://vello.fi/studiopiagrina/

vapaa treeni 1h
Hinta: 2 €/ hlö

 

Whip cracking workshop

 

Kangpiagrina_ruoska_web-22asalla 16.12.2018 

klo 16.00-18.00

Opetuspaikka: Malm Areena, Lentopallosali

Oppilaspaikkoja kurssilla: 10

Ilmoittaudu: https://vello.fi/studiopiagrina/

Hinta: 30 €

 

Miten rikkoa äänivalli ja oppia käyttämään ruoskaa kuten Indiana Jones tai Batmanin Cat Woman? Siinäpä vasta pulma! Tämä kurssi ratkaisee kaiken, tai ainakin antaa ensimmäiset baby stepsit kohti huikeita ruoskan käsittelytaitoja.

Suomessa vähemmän tunnettu laji monine eri tyylisuuntineen on lähtöisin jo aikojen alusta mm. karjanajossa erittäin tunnettu väline.. Tarkoitus ei ole siis ollut osua eläimeen vaan käyttää nimenomaan ruoskan ääntä paimentamiseen. Muuhun ruoskan historiaan perehdytään kurssilla koska joka puolella on oma historiansa.
Tunnetuksi laji on tullut ihmisille enimmäkseen nykypäivänä sirkustaiteesta, elokuvista ja Myytinmurtajien jaksosta jossa rikottiin Indiana Jones myyttejä.

Ruoskalla tehdään myös musiikkia napautellen sillä eri rytmejä ja käyttäen kahta ruoskaa yhtä aikaa. Erilaisia Ruoskaorkestereitakin on maailmalla. Nykypäivänä Ruoskataiteilijoita tavataan paljon sirkuksissa ympäri maailmaa. Australiassa tämä on urheilulaji josta käydään suuret mestaruuskilpailut arvioiden erilaisia cracking sarjoja ja tähtäystemppuja. Moni alan huippu on aloittanut jo alle 10 -vuotiaana harjoittelun.

Lajista on monia eri tyylisuuntia ja tällä kurssilla keskitymme pehmeään vähemmän meluisaan tekniikkaan jossa otamme voimaa koko kehosta. Tässä tyylissä siis vauhti ei korjaa virheitä. Ohjaajana kurssilla toimiva Piia vieraili viime syksynä elokuva tähtiä kouluttavan Anthony De Longisin luona opetellen täysin uuden tyylin aikaisempaan tekemiseensä verrattuna. Isot ja nopeat pamauttelusarjat suoritetaan usein paikallaan seisten pelkkiä käsiä käyttämällä mutta tässä tulee esille kissamaisen pehmeä liike joka sopii hyvin liikkumiseen ja hevosen kanssa tehtäviin tähtäystemppuihin.

Piian tyyli yhdistelee tanssia ja liikettä joten perusharjoittelun ja tähtäyksien lisäksi pääsette yhdistämään myös erilaisia liikkeitä ruoskan käsittelyyn.

Harjoitusvälineinä Kurssilla käytämme paracordista valmistettuja ruoskia. Kaikki ruoskat valmistetaan käsityönä tilauksesta käyttäjälle eri tarkoituksiin sopiviksi, joten pääsette tutustumaan muutamiin erilaisiin malleihin ja niiden eroavaisuuksiin. Nahkaiset ruoskat ovat erittäin kalliita ja siksi meillä ei ole tällä hetkellä käytössä niitä. Ammattilaisen sanoin Paracord on oikein punottuna ja valmistettuna yhtä hyvä. Jos sillä osaa tehdä niin nahkaisella asiat onnistuvat vielä paremmin. Tosin erot oikeasti ovat hyvin tehdyissä välineissä todella pieniä.

Tähtäystempuissa kokeilemme silputa paperia, kaapata mukin ja kaverin sekä katkaista lopuksi ruusun.

 

Osallistuminen kurssille tapahtuu omalla vastuulla. Jokainen on velvoitettu noudattamaan tarkasti opettajan ohjeita ruoskien käsittelyä harjoitellessa ensimmäistä kertaa.

Järjestäjä ei tarjoa tapaturmavakuutusta joten se pitää olla jokaisella omasta takaa.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Sairastapauksissa ilmainen peruutus lääkärintodistuksella.

 

Suositus pukeutumiseen:

Pitkälahkeiset housut ja pitkähihainen paita. Alkulämmittelyissä voi olla lyhythihainen. Ruoskan käsittely harjoituksissa on suositeltavaa  olla aluksi pohjista sisäkäyttöön putsatut kengät joista ei jää jälkiä lattiaan, esim. sisäpelikengät, tennarit, korottomat saapikkaat/nilkkurit! Halutessasi voit myös ottaa hanskat mukaan.

 

Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä ja osallistumalla kurssille Tästä linkistä

 

Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen piagrina (a) gmail.com tai puhelimitse 040 757 7307 / Piia. Pidän myös tilauksesta tunteja ryhmille, kuten polttariporukoille, sekä halutessasi myös yksityistunteja.

 

 

Tuoliakrobatia workshopjohannes2

Tuoliakrobatia workshop sopii kaiken tasoisille. Opettelemme erilaisia akrobatia temppuja tuolilla ja sitä apuna käyttäen. Jokaiselle löytyy omaan tasoon sopivat variaatiot tempuista, ja lopuksi kokeilemme tehdä tanssillista temppusarjaa. Lopuksi luvassa venyttelyt ja rentoutumista tuolin kanssa. Näitä oppeja voi myös hyödyntää kotona arjessa.

Kurssi on tarkoitettu 11- vuotiaista eteenpäin
Tiistai 4.12.2018 klo 19.15-20.15

 

Hinta:

1 kerta /13 € / tai 1 kerta tuntikortilta

 Ilmoittaudu: https://vello.fi/studiopiagrina/kangasala-mobilia/booking-nextav-view

 

 

Aikuinen & lapsi temppuworkshop

Kangasalla  Sunnuntaina 2.12.2018 img_20161226_141128_722

 

img_20161212_220144Klo 16.30-17.30 lapset 3-6 -vuotiaat

Klo 17.30-18.30 lapset 7-11 -vuotiaat

Kurssin kesto 1h

Toivottu kurssi, missä aikuiset ja lapset pääsevä temppuilemaan yhdessä. Opetus tapahtuu pienryhmissä, jossa jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Tällä kurssilla on tarkoitus pitää hauskaa, viettää aikaa yhdessä, oppia temppuilemaan lapsen kanssa kehonpainoa apuna käyttäen ja kohottaa kuntoa. Jokainen kiinnostunut voi osallistua kurssille eikä mitään lähtötaso vaatimuksia ole.

Jokaiselle löytyy oman tasoinen variaatio harjoituksista. Ohjaaja auttaa löytämään itselle sopivat harjoitukset ja tekniikat suorittaa temput. Mikä parasta, voitte jatkaa näitä harjoituksia kotona omalla ajalla.

Hinta: 16 € / aikuinen + lapsiimg_20161226_141828_026

Jos haluat ottaa myös toisen lapsen mukaan kurssille, hinta on kaikilta yhteensä 20 €

Huomioithan, että kurssilla on paikkoja rajoitetusti. Otamme mukaan enintään 5 paria.

Huomioithan, että hintaan ei sisälly vakuutusta meidän puolestamme, joten varmistathan että sinun ja lapsen tapaturmavakuutus on voimassa.

Sitovat Ilmoittautumiset: https://vello.fi/studiopiagrina/kangasala-mobilia/booking-nextav-view

Kurssi ilmoittautumiset ovat sitovia ja ilmainen peruutus onnistuu 24 h ennen workshopin alkua, jonka jälkeen peruminen on mahdollista vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella! Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja kurssien perumiseen jos osallistujia ei ole tarpeeksi! 

 

Seuraa tapahtumia Facebookissa sivulla https://www.facebook.com/pdpiagrina/